18. prosince 2008 • 02:00

Přítelkyně Ronalda: Sním o sexu v letadle

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE - Italská modelka Letizia Filippi (30) se vyžívá v lovení sportovních hvězd. Jejím posledním "zářezem" je možná nejlepší světový fotbalista světa Cristiano Ronaldo (23, Manchester United).



Letizia už dokázala poplést hlavu několika dalším sportovním megastar.

Milostné pletky měla také s bývalým italským slalomářem Albertem Tombou nebo se světovým šampionem silničních motocyklů Lorisem Capirossim.

Letizia Filippi
Letizia Filippi


A jak italská kráska fotbalovou superstar ulovila? "Seznámili jsme se na večeři na jedné jachtě, kde byl Cristian se svojí tehdejší přítelkyní Nereidou. Oni dva se tam zrovna nepohodli, Cristian si sedl ke mně a strávili jsme spolu krásný večer," líčí první kontakt s hvězdou United.

Když později rodačka z Mallorcy Nereida Gallardo (26) Ronalda nechala, šlo vše ráz na ráz. Mladý Portugalec Leticii bombardoval smskami, posílal jí květiny. Následovala romantická večeře zakončená nocí u Cristiana a byla ruka v rukávě.

Letizia, jejíž nahé fotky se objevily v jednom pánském kalendáři, se portugalského útočníka nemůže nabažit. A její největší erotická touha? S Cristianem sní o sexu v letadle!

"Oba po sobě děsně toužíme. Píšeme si tucty žhavých sms. Jednou bych si to chtěla s Cristianem rozdat v soukromém tryskáči. Určitě by to bylo moc romantické," prozradila italská sexbomba.

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud