4. června 2009 • 15:00

Cristiano R.: Nejžhavější muž světa

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Cristiano Ronaldo, fotbalová superstar Manchesteru United, zlomil srdce už nejedné ženě. A jeho postel jen málokdy „vystydne“, milostný akt s krásnými dívkami, to je jeho hobby. Jenže Cristiano nevzrušuje pouze ženy... Gayové ho právě ozdobili titulem „Mr. Sex“.



Britský časopis „Gay Times“ vyhlásil mezi svými čtenáři anketu o muže s největším sex-appealem. A vítězství portugalského krasavce bylo naprosto drtivé.

Gayové po této hrudi doslova šílí...
Gayové po této hrudi doslova šílí...


Jak uvádí německý deník Bild, nikdo se tomu při pohledu na snímky Ronalda, slunícího se na střeše luxusního hotelu v Beverly Hills, nemůže divit.

„Ronaldo tam nyní podle všeho absolvuje mistrovství světa v opalování. Jeho dokonale naolejované tělo svírají jen těsné šortky, nechybí stříbrný křížek a čerstvě vytrhané obočí...“

Ronaldo však podle všeho zůstane jen v erotických snech gayů. Pokud je zahraničnímu tisku známo, jeho erotický zájem směřuje výhradně k opačnému pohlaví. A zástup jeho skalpů (Nereida Gallardo, Gemma Atkinson, Alyona Haynes či cvičitelka fitness Gabriela...) je asi nekonečný.

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud