7. června 2009 • 19:00

Kurnikovová stála jen půl milionu

Autor: Pavel Krejča
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sprinter Usain Bolt: 5 milionů. Tenista Pete Sampras: 4 miliony. Tyčkařka Jelena Isinbajeva: milion korun. V pátek se v ČR představila princezna ze všech nejkrásnější: bývalá tenistka Anna Kurnikovová (28). Její cena? »Jen« půl milionu korun!



Ruská sexbomba (dnes slaví 28. narozeniny) si ve Slavkově u Brna vyzkoušela s holí desetibojaře Romana Šebrleho golf (míčkem trefi la fotografa) a v Prostějově si střihla tenisovou exhibici po boku hokejisty Jaromíra Jágra.

Kurnikovová s Topolánkem
Kurnikovová s Topolánkem

Večer se pak vyfintila do přitažlivých černých šatiček a předala charitativní šeky. Za to všechno zinkasovala pět set tisíc korun. Ano, jsou to snadno vydělané peníze. Ale v porovnání s dalšími hvězdami požadovala Anna »pakatel «. Vždyť jde o ženu, jejíž jméno se před pár lety stalo nejvyhledávanějším na serveru Google a ve své době byla nejbohatší tenistkou.

Ročně vydělávala 300 milionů korun. Nikoliv tenisem, ale reklamou! „Anna figuruje na žebříčku nejžádanějších exsportovců na třetím místě. A to ukončila kariéru už před šesti lety,“ upozornil Černošek.

Kurnikova v Česku nepředváděla ani hvězdné manýry. Rozdávala úsměvy na všechny strany a neměla žádná speciální přání. „Jen jedinou podmínku. Po příjezdu z vídeňského letiště chtěla hodinu a půl na líčení,“ podotkl Černošek.

Kdo je vlastně v současné době nejdražším sportovcem světa? Golfista Tiger Woods. Jeho příjezd do Česka by stál až 100 milionů korun!

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud