3. srpna 2009 • 16:57

Beckham si zahraje v reklamě se Schwarzeneggerem!

Autor: INT, val
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

David Beckham a Arnold Schwarzenegger! Slavná dvojka, která bok po boku vystoupí v televizní reklamě! Masivní kampaň má za cíl přilákat nové turisty do už tak atraktivní Kalifornie.



David Beckham (34) prohánějící se s míčem po kalifornských plážích v Los Angeles, hollywoodský herec Rob Lowe a guvernér státu Arnold Schwarzenegger (62) se objeví pospolu v jedné reklamě! To bude velkolepé!

David bere vystoupení po boku bývalé filmové hvězdy "Arnieho" za velkou poctu a na spolupráci s "Terminátorem" se moc těší.

Guvernér státu Kalifornie věří v popularitu hvězdného fotbalisty LA Galaxy Davida Beckhama, který by pro mnoho turistů mohl představovat to pravé lákadlo.

Ale pozor! Beckham si odchodem na hostování do AC Milán proti sobě poštval spoustu fanoušků. Po nedávném návratu z italského angažmá ho během zápasu fanoušci nekompromisně vypískali.

Jenže Beckham ví, kdy zabrat a jak si fanoušky přilákat zpět na svou stranu. V utkání proti Barceloně se vyšvihl krásným gólem z volného přímého kopu.

A že Beckham už vedle nějaké té "hvězdičky" v reklamním spotu vystoupil! Dokazuje to nejedna reklama. Minulý rok si zahrál v spotu pro Adidas vedle hiphopové celebrity Missy Elliott.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud