10. srpna 2009 • 13:00

"Vzorný" Roger Federer riskoval život svých dcer!

Autor: cas.sk, val
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zbláznil se?! To byly nejčastější reakce na včerejší zprávu, že nejlepší tenista světa Roger Federer (28) se chystá na turnaj do dalekého Montrealu i se svými čerstvě narozenými, teprve dvoutýdenními dcerkami Charlene Riva a Myla Rose!



"Slušňák" Roger to trochu přepískl! Po měsíční tenisové pauze, kdy se naplno věnoval manželce a svým dvěma dcerám, se chystá vletět zpět do tenisového kolotoče. První turnaj ho ale čeká až v kanadském Montrealu, kam se otec čerstvě narozených dvojčat rozhodl vzít celou rodinu.

Jenže letecké transporty takových malých dětí jsou lékaři vysloveně zakázány! To zřejmě nemůže historicky nejlepšího tenistu všech dob rozhodit. I přesto, že sám Roger měl velké obavy, jak celý přesun dopadne, tak rodinu do Montrealu vzal sebou a podstoupil obrovské riziko. "Děti byly deset dní v nemocnici a všechno je v pořádku. Teď pojedeme jako velká rodina na velkou cestu," řekl patnáctinásobný grandslamový vítěz Roger Federer v rozhovoru pro New York Times.

Roger Federer a jeho Mirka
Roger Federer a jeho Mirka

V rozhovoru Federer také přiznal, že usíná po boku svých dcer. "Nejsem možná vyspalý tak jako normálně, ale to k tomu patří. O to větší chuť mám do tenisu," řekl šťastný otec. Děti přišly na svět 23. července a stará se o ně nejen manželka Mirka, ale také najatá au-pairka, která do Montrealu odletěla s nimi. "Mirce stačily tři dny, aby zavedla režim, který nám vyhovuje," dodal šampion.

V Montrealu by se mohl střetnout znovu se svým velkým rivalem Rafaelem Nadalem, jenž se vrací po více než dvouměsíční pauze.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud