1. září 2009 • 15:34

Ovečkin zahájí novou sezonu v kuchyni

Autor: INT, val
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejová megastar Alexander Ovečkin (23) začne novou sezonu za plotnou. Bude vařit a vítat hosty v nové ruské restauraci Mari Vanna na Manhattanu v New Yorku.



Než hvězdný hokejista vlétne na led a začne střílet jednu branku za druhou, tak se 8. září představí s herečkou Millou Jovovich v televizní kuchařské show. Bude vařit tradiční pelmeně a bude jimi obdarovávat příchozí hosty.

Restaurace Mari Vanna se inspirovala stravovacími zařízeními v Moskvě a Petrohradu. Podle listu New York Times vychází zdejší vaření z tradičních surovin i základů ruské kuchyně, ale také nabízí hostům svá jídla po "novém způsobu" a v lehčí formě stravitelné pro americké návštěvníky.

Samostatný nájezd Alexe Ovečkina z Východu na brankáře Západu Roberta Luonga.
Samostatný nájezd Alexe Ovečkina z Východu na brankáře Západu Roberta Luonga.

Washingtonský ďábel Alexander Ovečkin má v NHL podepsán rekordní kontrakt na 13 let během kterých si přijde na neuvěřitelných 124 milionů dolarů. Letos mu lukrativní smlouva vynese 9 milionů dolarů. Je tak nejen nejlepší, ale také nedražší hokejista na světě.

VIDEO: Jeho spoluhráč z reprezentace a jeden z největších soupěřů o trofej pro nejlepšího hráče NHL, Rus Evgeni Malkin, by mu mohl před soutěží lecos poradit.

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud