2. září 2009 • 12:00

Baroš dal synovi jméno po Patriku Bergrovi

Autor: Tomáš Koníček, Pavel Krejča
Vstoupit do diskuse
11
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový útočník Milan Baroš (27) je šťastným otcem. Manželka Tereza mu porodila syna Patrika. Jaká "náhoda", že dostal jméno právě po svém nejlepším kamarádovi Patriku Bergerovi. Co na to říká záložník Sparty?



Jsou tak moc dobří přátelé, že Baroš pojmenoval svého chlapečka právě po Patrikovi Bergrovi, jenž s útočníkem z Vigantic hrál společně v dresu Liverpoolu.

„Gratuluji mu. Je to skvělé, že se mu narodilo zdravé dítě a manželka je taky v pořádku. To je to nejdůležitější,“ řekl exkluzivně Blesku Patrik Berger.

To, že se Barošův syn jmenuje právě po Bergrovi ho těší.
„Asi se jim jméno Patrik líbilo, proto si ho taky vybrali, ale jestli se jmenuje po mně to opravdu nevím,“ tvrdí záložník Sparty.

V istanbulské nemocnici dnes časně ráno porodila Milanova manželka Tereza (23) potomka. Jakkoliv se všude diskutovalo o tom, že Milan s Terezou očekávají narození holčičky, narodil se jim syn. Novopečení a šťastní rodiče mu dali jméno Patrik.

Fotbalový útočník Milan Baroš při vyhlášení Fotbalista roku se svou manželkou Terezou Frankovou.
Fotbalový útočník Milan Baroš při vyhlášení Fotbalista roku se svou manželkou Terezou Frankovou.

Baroš na svých webových stránkách píše, že maminka i novorozeně jsou v pořádku. V době, kdy Milan asistoval u porodu, všichni spoluhráči z reprezentace tvrdě spali. Že je sedmadvacetiletý kanonýr novopečeným otcem, se mezi nimi začalo šířit dnes dopoledne.

"Dneska jsme se to dozvěděli. Ráno. Na snídani jsem to zaslechl. O důvod víc, aby dával góly. Všichni mu to přejeme. Pevně věřím, že bude v síle a pomůže nám," přeje si český fotbalový obránce Zdeněk Pospěch.

""Je dobře, že už porod mají za sebou. Milan bude mít čistou hlavu, na Slovensku bude nabuzený a určitě mu to pomůže. My ho přivítáme, jak se patří. A samozřejmě musí něco dát do kasy," říká reprezentant David Rozehnal.

Známý pár byl v očekávání už předloni. Tehdy však Tereza potratila.

Baroš má dorazit do Prahy dnes v podvečer. Hned poté se vydá za svými reprezentačními spoluhráči do Štiřína, kde se národní tým chystá na klíčovou sobotní bitvu světové kvalifikace na Slovensku.

Vstoupit do diskuse
11
Články odjinud


Články odjinud