3. září 2009 • 14:10

Babel zuří: Kouč Benítez mi lhal!

Autor: val, INT
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nizozemský fotbalista hájící barvy Liverpoolu Ryan Babel (22) se zlobí na svého trenéra Rafaela Beníteze. Ten údajně nedrží slovo a dost možná připravil útočníka Holandska o účast na MS 2010 v JAR.



Liverpoolské křídlo Ryan Babel se zklamal v trenérovi Benítezovi a rád by opustil klub a zamířil do Ajaxu Amsterdam na hostování. Důvodem je, že se stal obětním beránkem prohry 2-1 s Tottenhamem.

"Oni mi toho tolik naslibovali, ale nic nedodržují. Měl jsem dostat mnohem více času na hřišti, ale po první prohře sezóny jsem byl jediný, kdo to odnesl - ztratil jsem místo v sestavě," stěžuje si nizozemský fotbalista pro britský The Sun.

Babela si před dvěma lety vybral sám Benítez a to právě z Ajaxu Amsterdam, když přišel do slavného anglického klubu za 11,5 milionu liber (335 milionů korun).

Ryan Babel Ryan BabelFoto Archiv Sport

Po prohře s Tottenhamem byl hráč už pouze jako náhradník a odehrál jen 14 minut. To se okamžitě projevilo i v nominaci holandské reprezentace na sobotní přátelské utkání s Japonskem, ale i pro kvalifikační duel se Skotskem. Babela nikdo nepovolal a ztratil tak místo i v národním týmu.

"Je to pro mě šok a mám nyní velké obavy. Neočekával jsem, že bych nebyl nominován do národního týmu. Dokonce jsem si už i zarezervoval letenku. Myslím si, že kdybych hrál půl roku za Ajax, tak by mi to mohlo pomoci k návratu do reprezentace a tudíž i na světový šampionát. Cítím, že v současné situaci bych měl v Liverpoolu dostávat více šancí," dodal zklamaný fotbalista.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud