21. září 2009 • 17:36

Tragédie na fotbale: Zemřel další hráč

Autor: INT, val
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
SESTŘIH: Dallas - Vegas 3:2. Hertl a spol. na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další tragédie na fotbalových trávnících. Před čtrnácti dny zemřel během utkání hráč Michal Ježek (30) a nyní podobný osud potkal angolského Neridsona Estevaoa.



V krátkém sledu je to již třetí tragická událost. Při utkání druhé angolské ligy zemřel Neridson Estevao, hráč týmu Progresso de Sambizanga.

Podle agentury Reuters Estevao zkolaboval během nedělního zápasu. Okamžitě byl převezen do nemocnice, ale nepodařilo se ho včas zachránit.

Smrt na fotbale: Dal si vlastňáka a selhalo mu srdce

Dosud není známa příčina jeho smrti a vyšetřování pokračuje. Zda půjde stejně jako v předešlých případech o srdeční slabost se dozvíme až za několik dní.


Nedávná tragická úmrtí na fotbalových trávnících:

Před týdnem - zemřel 29letý fotbalista z nižší soutěže na Slovensku. Diagnósa: Roztržená aorta.

Před dvěma týdny - zkolaboval 31letý hráč při utkání okresního přeboru na Kladensku - selhání srdce.

Loni v listopadu - zkolaboval 35letý hráč při utkání ostravského městského přeboru mezi Petřkovicemi B a Hrušovem. Zemřel po převozu do nemocnice.

V létě - zkolaboval 26letý kapitán Espaňolu Barcelona Daniel Jarque, který zemřel přímo na hotelovém pokoji. Dva rok před tím zemřel přímo při zápase 22letý fotbalista FC Sevilla Antonio Puerta.

V roce 2004 - zemřel na infarkt maďarský reprezentant v dresu Benfiky Lisabon Miklos Fehér. V témže roce podlehl srdečnímu kolapsu i Kamerunec Marc-Vivien Foé.

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud