26. října 2009 • 04:59

Divoká paní Barošová: Alkohol na nahém těle!

Autor: Blesk Tomáš Pokorný
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalista Milan Baroš (27), kanonýr tureckého klubu Galatasaray Istanbul, má pověst pořádného divočáka. Tu se opilý svlékal, tam si na hlavu nasadil prezervativ. Ale v baru to umí pořádně rozjet i jeho žena Tereza Barošová (za svobodna Franková, 23 let).



Když před třemi lety hrával v anglické Aston Ville, jeho krásná partnerka dováděla v Praze. A vůbec jí nevadila cizí mužská společnost, které dovolila pít z vlastního těla!

Čtěte více:
Jak dostat Baroše do polepšovny? »
Trenér Bílek: Baroš má problém! »

14. prosince 2006. Ten večer odehrál Baroš v zápase Premier League 65. minut proti Tottenhamu (1:1). Neskóroval. Za to jeho milá ano.

Milan Baroš s Tomášem Hübschmanem vycházejí z restaurace La Casa Argentina
Milan Baroš s Tomášem Hübschmanem vycházejí z restaurace La Casa Argentina

V radotínském bowling klubu při večírku podniku Lucky Money (tu vlastní jeden z bývalých majitelů sázkové kanceláře Fortuna, v níž dříve Tereza pracovala) do sebe házela jednu tequilu za druhou společně s techniky firmy.

 

Ti si panáky dávali přímo ze sladkého těla Frankové, tedy prováděli takzvaný bodyshot. „Tereza pak druhý den ani nevěděla, kde po večírku skončila," prozradila jedna z jejích bývalých kamarádek. Baroš s Frankovou spolu v tu dobu znovu chodili (na jaře se na čas rozešli).

Čtěte také:
Hašek: Bílek musí nastolit kázeň »
Baroš a spol.: Zapíjeli žal až do rána! »

Podle slov někdejší kamarádky Tereza Milana pěkně uháněla. „Jemu o ni v tu dobu příliš nešlo a v Anglii randil s Editou Hortovou," svěřila se. „Tereza ho ale bombardovala desítkami sms denně a nakonec ho uhnala," dodala žena, která nechtěla být jmenována.

Baroš v dresu Aston Villy Baroš v dresu Aston VillyFoto Internet

Jak se zdá, manželé Barošovi (v září se jim narodil syn Patrik) se hledali, až se našli. Oba za to umí zatáhnout. Horší je, že kvůli hospodským dýchánkům má v současnosti Baroš u extrenéra reprezentace Ivana Haška a nového kouče Michala Bílka pořádný vroubek a hrozí mu, že v národním týmu skončí.

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud