10. prosince 2009 • 10:00

Gólman Buffon zažívá rány, Šeredová si užívá

Autor: qp
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
Sport Magazín a otevřená zpověď fotbalisty Martina Fenina
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ošklivé dny! Nálada pod psa! Tak stručně by se dala charakterizovat momentální situace, která dostihla fotbalového brankáře Gianluigiho Buffona. Co se mu stalo? O víkendu se porval, v úterý ho zesměšnil brankář soupeře, v neděli musí na operaci a do toho všeho se jeho partnerka Alena Šeredová schází s bývalým milencem!



Blesk.czGianluigi Buffon plní stránky italských listů, jak se patří. Ne kvůli tomu, že by v pátečním utkání s Interem Milán (2:1) předvedl dva tři úžasné zákroky, ale protože se zapletl do početné strkanice, která nastala během vyloučení spoluhráče Mela.

Italský reprezentant byl jak smyslů zbavený. O sobě dost možná ani nevěděl. Sok Thiago Motta mohl být rád, že jeho ruce udržel na uzdě a že mu přiběhli na pomoc přihlížející hráči.

Po psychické stránce nepomohl Buffonovi ani úterní duel Ligy mistrů s Bayernem Mnichov. Nejenže podle expertů nejlepší brankář na světě inkasoval čtyři góly, ale také se nechal zesměšnit německým gólmanem Buttem, který si vychutnal pokutový kop.

Juventus kvůli drtivé prohře 1:4 předčasně ukončil své působení v Lize mistrů, ačkoliv plánoval útok na přední místa milionářské soutěže.

Alena Šeredová zachycena společně se Slezáčkem a sestrou Eliška.
Alena Šeredová zachycena společně se Slezáčkem a sestrou Eliška.

Nešťastná pohádka v podání „Gigiho“ ovšem nekončí. Jako naschvál jej opět začalo zlobit koleno a tak zavelel: „Dost! Půjdu na operaci!“

Chirurgický zákrok čeká Buffona tuto neděli. „Nevím, jestli bude hrát ještě v sobotu proti Bari, ale podle mého názoru je to nepravděpodobné. Chybět bude pět nebo šest týdnů,“ uvedl hráčův agent Silvano Martina.

Zde je Alena s oběma syny, tomu staršímu jsou dva roky. Zde je Alena s oběma syny, tomu staršímu jsou dva roky.Foto Ladislav Křivan BLESK

Na náladě Buffonovi nepřidá ani to, že během rekonvalescence nebude mít na blízku svoji rodinu.

Partnerka Alena Šeredová (30) vzala oba jejich syny Louise Thomase (2) a Davida Leeho (1 měsíc) do Prahy, za nimiž se italský brankář vypraví až těsně před Vánoci.

Ještě horším faktem pro Buffona je, že se Šeredová hned druhý den po příletu vypravila za bývalým milencem Bořkem Slezáčkem, který ji pozval na muzikál Děti ráje, v němž hraje jednu z hlavních rolí.

„Když Alena souhlasila, že přijde na představení, měl jsem trému dva dny předem. Ale písničky Michala Davida miluje,“ řekl k celé věci Slezáček.

Paradoxem je, že Alena se s ním nerozcházela zrovna v dobrém. Kvůli němu dokonce odcestovala do Itálie, kde nakonec potkala Buffona.

Bývalý pár si však začal opětovně rozumět i díky tomu, že se Slezáčkovi narodil syn Nikolaj, což pro něho a Šeredovou vytvořilo společné téma.

A jak se na schůzky své partnerky s bývalým milencem tváří „Gigi“? Ten o tom asi ani neví.

Články odjinud


Články odjinud