4. ledna 2010 • 10:33

Woodsova žena truchlí ve Francii: Tigera neodepsala

Autor: INT, val
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zklamaná manželka golfisty Tigera Woodse, Elin Nordegren strávila Nový rok na horách v luxusní horské chatě ve francouzkém Chamonix. Jedna noc ji vyšla na neuvěřitelných 150 tisíc korun. I když se snaží nevěrníkovi Woodsovi maximálně vyhýbat, tak jejich vztah za definitivně ukončený nepovažuje.



Švédka Elin Nordegren oslavila své 30. narozeniny daleko od svého muže Tigera Woodse. Odjela na týden do Evropy, kde se setkala se svým dvojčetem, sestrou Josefinou. Ve společnosti smutné Elin se dále pohybovalo dalších pět nejvěrnějších kamarádů a nechyběly samozřejmě její dvě děti.

Elin se ubytovala v nejluxusnější horské chatě o sedmi pokojích ve francouzských Alpách. Jedna noc ji stála 5 tisíc liber (cca 150 tisíc korun).

Woodse opustil další významný sponzor

Vzhledem k přehnanému zájmu médií měla modelka po boku i pět členů francouzské soukromé bezpečnostní služby.

Půvabná Elin žije z nejbohatším sportovcem planety
Půvabná Elin žije z nejbohatším sportovcem planety

Podle blízkého přítele z rodiny se snaží Elin vymanit z minového pole, které kolem ní Tiger vytvořil svým chováním. Z citací britského The Sun je zřejmé, že jejich vztah se nemusí definitivně stát minulostí.

"Elin stále vidí možnost, že by se v budoucnu k Tigerovi vrátila a to kvůli jejich dětem. Potřebuje čas popřemýšlet nad tím, jak by se dalo jejich manželství ještě zachránit, " řekl serveru The Sun blízký přítel bývalé švédské modelky.

Vstoupit do diskuse
4
Články odjinud


Články odjinud