9. ledna 2010 • 14:54

Měl Woods také sex s muži?

Autor: Pavel Krejča
Vstoupit do diskuse
7
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sexuální skandál Tigera Woodse (34) má další pokračování. Tentokrát jde o pořádně silné kafe. Bývalá miss Itálie Loredana Jolie, jedna z kupy milenek amerického golfi sty, s nimiž podváděl ženu Elin (30), o něm tvrdí: „Měl sex i s muži!“ Znamená to, že je bisexuál?



Kdyby někdo sepsal všechny milostné aféry Woodse, byla by z nich hodně velká kniha - možná nový Dekameron. „Tiger měl neuvěřitelnou zálibu v ženách. Nikdy nechtěl pouze jednu. Přál si rovnou deset patnáct dívek. A neskončilo jen u nich. Dokonce si střihl i trojku, ve které figurovali dva muži,“ prohlásila italská playmate o Tigerovu sexu ve třech.

„Znám spoustu jeho zálib. Líbily se mu aranžované příběhy. Měl rád, když přišel mezi lesbičky, skupinové sexy, když za ním přišla dívka od vedle… Bylo toho hodně,“ prozradila sicilská kráska.

S ní si Woods v posteli užíval také (za noc na Manhattanu v New Yorku jí platil 290 tisíc korun). „Byl velmi sympatický a uměl se chovat,“ říká Loredana, která od Woodse mimo jiné dostala prsten, dva diamantové knoflíčky a hodinky.

Obvinění, že spal i s muži, by mohlo Tigerovi mezi profesionály hodně ublížit. Sice teď nehraje, protože kvůli aféře přerušil kariéru, ale pokud se vrátí, mohl by se stát obětí vtipných narážek na to, že je »bi«.

 

Vstoupit do diskuse
7
Články odjinud


Články odjinud