10. února 2010 • 04:59

Budějovický Kovář svedl manželku spoluhráče

Autor: Pavel Skořepa, Tomáš Koníček
Vstoupit do diskuse
16
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kam se na něho hrabe anglický fotbalový reprezentant John Terry! Jakub Kovář (21), brankář extraligových hokejistů Českých Budějovic, se v kabině svého týmu postaral o mnohem větší rozruch!



Blesk.czSvedl partnerky hned dvou spoluhráčů – manželku o deset let staršího obránce Petra Gřegořka a přítelkyni útočníka Milana Gulaše!

Problémy v kabině Jihočechů začaly loni na podzim, na povrch ale vypluly až nyní. Když se Petr Gřegořek, jeden z klíčových zadáků mužstva, dověděl, že ho manželka Alice (30), s níž má dvě děti (šestiletou Lucii a tříletého Adama), podvedla se spoluhráčem, prý Kováře zbil.

„Seřezal ho před zápasem v Liberci, a to tak, že Kovář nemohl nastoupit,“ tvrdí zdroj Blesku.

„Gřegořek si taky svou zlost vybíjel tím, že při tréninku střílel Kovářovi puky na hlavu, až ho trenéři museli krotit.“



Vedení klubu, které nechce situaci komentovat, tehdy Kováře na nějaký čas uklidilo do prvoligového Tábora. Hustá atmosféra v kabině se tak trochu uklidnila, manželství Gřegořka se ale rozpadlo.

„Alice se i s dětmi přestěhovala z jejich společného domu do bytu a s Kovářem to skončila,“ prozradil zdroj. Jenže nadějný gólman, který loni reprezentoval na juniorském mistrovství světa, nezahálel a údajně svedl přítelkyni útočníka Milana Gulaše!

On i Gřegořek se s Kovářem nyní znovu potkávají ve stejné kabině! Kovář byl totiž nedávno povolán zpět do Budějovic, kterým se zranila jednička Roman Turek! Jak spolu vycházejí?

Foto Blesk Jiří Černohorský


„Dohodli jsme se, že tohle do šatny tahat nebudeme,“ řekl Blesku zkroušeným hlasem Gřegořek. „Jinak do toho nikomu nic není, je to moje soukromá věc,“ dodal a bylo znát, že je pro něho choulostivé téma stále velice bolestivé.

Hlavní aktér příběhu, brankář Jakub Kovář, žádost o rozhovor odmítl. „Nebudu se k tomu vyjadřovat.“ Vedení klubu udělalo maximum pro to, aby kauzu udrželo v tajnosti.

V kabině je aféra tabu. „Já se to dozvěděl až v lednu,“ přiznal Blesku mimoděk trenér František Výborný, který přišel do mužstva začátkem listopadu.

„V kabině je cítit napětí, ale všichni dělají, jako že se nic nestalo. Budějovice bojují o play off, vedení chce, aby se všichni soustředili jen na hokej,“ dodává zdroj blízký klubu.

Vstoupit do diskuse
16
Články odjinud


Články odjinud