11. března 2010 • 14:34

Chovanec a Maradona: Trenéři zahání kouřením stres

Autor: qp
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Každá krabička varuje před smrtí nebo trvalými následky. Přesto si každý den pochutnávají na cigaretách či doutnících. Právě tenhle zlozvyk spojuje trenéra Sparty Jozefa Chovanece a slavného Argentince Diega Maradonu. A nejsou jediní.



518691:gallery:true:true
Jozef Chovanec načapán s cigaretou v puse.Foto ČTK
518700:gallery:true:true
518694:gallery:true:true

Diego Maradona
Býval nejlepší fotbalista. Teď je nejkontroverznějším trenérem světa. Jako trenér Argentiny a přítel Fidela Castra si dovolí všechno. Kritizuje, s nikým se nepáře. Při trénincích národního týmu Argentiny si pochutnává na kubánských doutnících!

Jozef Chovanec
Chutí po cigaretách se netají. Před novináři si během volné chvíle kolikrát zapálí. Ale kamerám a fotografům se s cigaretou v ruce většinou úspěšně vyhýbá. Tedy až na dva záběry, které jsou v tomto článku.

Slaven Bilič
Jako fotbalista oblékal dresy například West Hamu nebo Evertonu. Na trenérském poli si udělal jméno až koučováním chorvatského národního týmu, u kterého je čtyři roky. Předtím trénoval jednadvacítku a Hajduk Split.

Joachim Löw
Trénoval už několik klubů. Ale jeho největší štace je ta současná - reprezentace Německa. Tým na EURO 2008 dovedl až do finále, kde podlehl Španělům 0:1.

Leo Beenhakker
Holanďan před lety veřejně vystoupil proti zavedení zákazu kouření na střídačkách. Marně. Během své kariéry trénoval Ajax, Real Madrid, Zaragozu, Feyenoord i národní týmy Holandska, Saúdské Arábie či Polska.

Johan Cruyff
Byl jedním z nejnadanějších fotbalistů, který hrál za Ajax či Barcelonu. A kouření cigaret mu ve fyzické kondici příliš neuškodilo. Později se prosadil také jako trenér.

Jozef Chovanec načapán s cigaretou v puse.
Jozef Chovanec načapán s cigaretou v puse.

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud