30. dubna 2010 • 18:10

Banášová ztrapnila nevěrníka Pálffyho

Autor: bke, čas.sk
Vstoupit do diskuse
39
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Roboti místo trávníkářů? V bundeslize už tréninková hřiště sečou i automaticky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slovenský hokejista Źigmund Pálffy to za podvádění manželky schytal od populární moderátorky Adely Banášové. Ta jeho ženě vzkázala: "Vrať se mezi lidi, kteří se řídí i orgánem, který se jim nehoupe."



Blesk.cz

Banášová se do Pálffyho pustila ve své šou v rádiu. A bylo jasné, že mluví právě o slavném reprezentantovi, i když jej přímo nejmenovala.

550064:gallery:true:true

Z ikony slovenského hokeje se Žigmund Pálffy stal doslova přes noc vyvrhelem. Na povrch totiž vyplavala jeho nevěra. Svou krásnou manželku a bývalou televizní moderátorku Andreu Palffy-Belányiovou navíc podváděl přímo jí pod nosem a nejen s jednou milenkou.

Banášová v dialozích se svým parťákem ve studiu Pálffyho vůbec nešetřili. Téma jejich diskuze znělo: "Jak absolvovat manželství s hokejistou."

"Manžel ji oslovuje jiným jménem a po večerech se vymlouvá na to, že musí chodit na kurzy lidské komunikace a vzpřímené chůze," zaznělo na úvod.

545409:gallery:true:true

Jejich scénka začala postupně nabírat na obrátkách. Až přišli rady pro Pálffyho manželku: "Seš krásná a šikovná. Vrať se do práce mezi lidi, se kterými se dá mluvit. A kteří se řídí i orgánem, který se jim nehoupe."

To, že oba moderátoři podle svých slov mluvili o fiktivní dvojici manželů, jim nikdo neuvěří...

Vstoupit do diskuse
39
Články odjinud


Články odjinud