5. srpna 2010 • 10:30

Lukáč milenku tajil i dětem: Dcera je v šoku!

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
59
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový hrdina bývalého Československa Vincent Lukáč (56) má po téměř devíti měsících od smrti své ženy zase radost ze života. Mladá milenka, teplé místečko poslance slovenského parlamentu. Jenže jeho děti jsou v šoku: o otcově románku neměly ani tušení a Lukáčova dcera Lenka (31) dokonce téměř zkolabovala!



"Nemám slov. Nevěděla jsem o tom, od rána to rozdýchávám," řekla dcera bývalého reprezentanta deníku Plus jeden deň, který zprávu o Lukáčově milence ve středu přinesl. Vztahy v rodině tak rázem spadly na bod mrazu.

Lenka Lukáčová, manželka hokejisty Jiřího Bicka, se nejvíc bojí toho, jak se se zprávou o milence vyrovná její babička - matka tragicky zesnulé Evy Lukáčové.

"Víte, nezemřela mi nějaká teta, ale máma, nejbližší člověk," vyznává se dcera hokejové legendy. "Otcova nová známost mě dostala," dodává.

Lukáč, novopečený poslanec za Slovenskou národní stranu Jána Sloty, prý lituje, že o svém novém vztahu rodině neřekl sám. "Mrzí mě ten psychologický moment, jak to vezmou děti a hlavně rodina mé přítelkyně," cituje ho server Pluska.sk.

Jenže dceři se neobtěžoval zavolat ani poté, co se jeho románek provalil na veřejnost. "Jsem pracovně vytížený," vysvětlil.

Legendární hokejista Vincent Lukáč si půl roku po smrti manželky našel milenku
Legendární hokejista Vincent Lukáč si půl roku po smrti manželky našel milenku

Vstoupit do diskuse
59
Články odjinud


Články odjinud