23. srpna 2010 • 10:00

Drama Vincenta Lukáče: Někdo mu zapálil vůz

Autor: nap
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bývalý československý hokejista a čerstvý poslanec slovenského parlamentu Vincent Lukáč zažívá opravdu pekelné období. Neznámý pachatel v noci podpálil jeho luxusní mercedes. Plameny šlehaly až do výše šestého poschodí!



Drama pro legendu slovenského hokeje začalo přibližně v jednu hodinu v noci, kdy ho vzbudili sousedi. V Kuzmányho ulici v Košicích, kde čerstvý poslanec bydlí, hořel Lukáčův luxusní mercedes. Vůz patří leasingové společnosti a v užívání ho má právě Vincent Lukáč.

Plameny, které zachvátily vůz, poničily i okolo stojící Škodu Fabii a Škodu Felicii. Na autech vznikla škoda ve výši zhruba dva a půl milionu korun. Policisté jako příčinu požáru určili úmyslné zapálení vhozením hořlavé látky přes rozbité pravé přední okno. "Vyšetřovatel začal trestní stíhání ve věci poškozování cizí věci," uvedla košická policejní mluvčí Jana Demjanovičová.



A co na celou událost říká Vincent Lukáč? "Je tohle normální stát? S nikým se nehádám, nepatřím k mafii, nemám žádné spory. Byl jsem deset let nezaměstnaný! kamarád mi půjčil auto, aby sem ho vyzkoušel. Člověk má chuť vzít samopal a začít střílet," uvedl pro Čas sk. československý internacionál. 

Lukáč se svou novou partnerkou
Lukáč se svou novou partnerkou



Vstoupit do diskuse
3
Články odjinud


Články odjinud