13. září 2010 • 17:00

Šokující VIDEO: Boxerský hrdina šňupe kokain!

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:1p. Bruins slaví postup! Pastrňák rozhodl v prodloužení
Jarolím: Překlenovací kouč, to lišák Koubek nemyslel vážně. Šádek je pojistka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sex, drogy, rock'n'roll. Nebo spíš box, drogy a alkohol. Poté, co se legendární Angličan Ricky Hatton (31) rozloučil se svou kariérou boxerského šampiona, mu zbyly právě jen tyhle dvě poslední položky. Záběry bulvárního týdeníku News of the World, jak populární "Hitman" šňupe kokain, spustily v Británii lavinu pohoršení.



A objevují se i další snímky, které dokazují boxerův více než kladný vztah k alkoholu. Sám "Hitman", jak se Hattonovi přezdívá, slíbil, že vyhledá profesionální pomoc a půjde se léčit.

Drogy a alkohol mu totiž podle přátel v posledních měsících už přerostly přes hlavu.

Podívejte se, jak Ricky Hatton šňupe kokain:

Ricky Hatton šňupe kokain
Video se připravuje ...

"Problémy s kokainem začaly být opravdu šílené," řekl jeden z jeho přátel deníku The Sun. "To nebyla jen jedna párty ve městě. Že se potýká s kokainem bylo v okruhu jeho známých veřejným tajemstvím."

"Svým způsobem jsme nakonec rádi, že ho chytili, protože se s tím musí začít něco dělat. Takhle nemohl dál pokračovat," ulevil si Hattonův kamarád.

Hattona zachytila nastražená kamera, jak šňupe kokain dvacetilibrovou bankovkou. Bývalý mistr světa v lehké i velterové váze pak uznal, že má problém, který se mu vymkl z rukou.

"Nějaký čas jsem se pohyboval na špatných místech. Je to všechno moje chyba. Cítím, že jsem každého hodně zklamal, hlavně své fanoušky, kteří mě vždycky tak podporovali," nechal se slyšet hříšník.

Ricky Hatton (vlevo) po souboji s Filipíncem Mannym Pacquiaem skončil kariéru
Ricky Hatton (vlevo) po souboji s Filipíncem Mannym Pacquiaem skončil kariéru

"Vím, že to musím všechno napravit. Čeká mě teď nejtěžší boj v mém životě," dodal britský boxerský hrdina posledních deseti let. Bývalý mistr světa organizací IBF, WBU a WBA v lehké a velterové váze neboxoval od loňské květnové porážky s Mannym Pacquiaem.

Fanatický fanoušek Manchesteru City si nemohl na život bez boxu zvyknout, a tak ho začal nahrazovat chlastem a drogami. Na večírku, ze kterého pořídil News of the World šokující záznam, si šňupnul sedm "lajn" kokainu, vypil 12 piv, dvě lahve vína a přidal ještě několik skleniček anýzové kořalky.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud