12. února 2011 • 03:56

Sexy mafiánka a andělská kráska touží po zlatu

Autor: pv (Blesk)
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
PRVNÍ DOJEM: Vsetín by si měl pomoct přesilovkami. Naskočí do baráže Jágr?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tyhle krásky to dokážou rozpálit na sjezdovkách jako málokdo. A když odhodí kombinézy, umí rozpálit nejednoho muže. Nejlepší světové lyžařky bojují o medaile na probíhajícím mistrovství světa v alpském lyžování v německém Ga-Pa. Blesk vybral tři nejhezčí.



Sexy mafiánka Julia Mancuso (26) – Americká kočka s mafiánskými geny. Její pradědeček pašoval v dobách prohibice rum. Otec Ciro zase marihuanu a kokain za 230 milionů korun! To Julia se upnula k lyžování a daří se jí. Na MS v superobřím slalomu skončila druhá se ztrátou 0,05 vteřiny na vítězku Elisabeth Görgl. Mancuso je taky pěkný živel. V televizi už ukázala kalhotky anebo sahala ve vířivce na prsa své soupeřce.



Andělská kráska Lindsey Vonn (26) – Je miláčkem davů. Fanoušci ji obdivují nejen pro její umění na tratích, ale i pro dobrosrdečnost. Olympijská vítězka Lindsey navíc nafotila hned několik odvážných fotosérií. Poslední dobou má ale smůlu. Před dvěma lety se při otvírání sektu řízla do prstu. Letos v lednu zase upadla při tréninku a způsobila si otřes mozku. To zapříčinilo, že na šampionátu zatím nezáří.

Slovinská diva Tina Maze (27) – Věčně druhá. Tohle heslo platí u pohledné Slovinky Tiny Maze. Ta skončila dvakrát stříbrná na loňské olympiádě ve Vancouveru. Druhá byla i na šampionátu 2009 ve Val d’Isére a dokonce i včera v superkombinaci, kde jí zlato uniklo o jednu desetinu vteřiny! Slovinská diva pomalu přestává věřit, že si někdy stoupne na nejvyšší stupínek.

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud