15. února 2011 • 04:59

Vincent Lukáč: Manželka se obrací v hrobě

Autor: bke
Vstoupit do diskuse
9
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:1p. Bruins slaví postup! Pastrňák rozhodl v prodloužení
Jarolím: Překlenovací kouč, to lišák Koubek nemyslel vážně. Šádek je pojistka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jeho rozchod s exmilenkou plní stránky slovenských deníků. Proto se bývalý československý hokejový reprezentant Vincent Lukáč rozhodl poprvé otevřeně promluvit. "Moje manželka se z toho musí obracet v hrobě," tvrdí 56letý Lukáč.



Jeho vztah s Kamilou Mokošovou (41) trval sedm měsíců. A byť byl během něj po smrti manželky konečně znovu šťastný, po jejich rozhodu vyplouvá na povrch vzájemná nenávist. Mokošová dokonce zveřejnila výhružné esemesky od Lukáče.



Ten se o celé kauze rozpovídal pro slovenský Nový Čas. "Miloval jsem ji a teď mám kvůli tomu trpět?" ptá se Lukáč. "To, co teď prožívám, bych nikomu na světě nepřál. Musel jsem o sobě číst, že jsem psychopat. Se zesnulou manželkou jsem žil 36 roků a vychoval jsem dvě děti. Celý život jsem si budoval svoje jméno? Vydržím toh hodně, ale tohle už překročilo všechny meze."

Lukáč se už kvůli zveřejněným esemeskám obrátil na svoje právníky. "Nemá právo zveřejnit esemesky, pokud ten, kdo je posílal, nedá souhlas," vysvětluje Lukáč. "Ale já nebudu žalovat nikoho, kdo mě miloval. Chci jen očistit svoje jméno."



Exmilenka Vincenta Lukáče ukázala nové výhrůžné zprávy
Exmilenka Vincenta Lukáče ukázala nové výhrůžné zprávy


Vstoupit do diskuse
9
Články odjinud


Články odjinud