6. dubna 2011 • 14:51

Zbavím se toho příjmení, těší se Šeredová na svatbu

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
28
TOP VIDEA
Dvacet let od titulu Baníku. Získali jsme ho díky fanouškům, vzpomíná Laštůvka
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brankář Juventusu Turín Gianluigi Buffon (33) už zná datum své svatby. Českou topmodelku a moderátorku Alenu Šeredovou (32) si vezme 15. června v Praze. O blížící se slávě promluvil hvězdný pár v italské talkshow "Chiambretti Night".



"Určitě pozvu Delneriho (trenér Juventusu), ale ne Balotelliho. To je nepředvídatelný chlap a moc dobře ho neznám," vyjádřil se Buffon na adresu problémového útočníka Manchesteru City.

"Asi nepozvu ani Cassana, k němu mám sice velký respekt a jsme kamarádi, ale těch deset dní, co spolu býváme v reprezentaci, mi stačí," smál se brankář.

To jeho nastávající Alena Pieru Chiambrettimu přiznala, že si nepamatuje, jak proběhl její první polibek s Gigim.

"Ale podruhé jsme se líbali v koupelně během vyhlášení cen pro nejlepšího fotbalistu," prohlásila česká kráska, která také prozradila, proč si vlastně italského gólmana bere.

Gigi Buffon a jeho nastávající Alena Šeredová v italské talkshow Chiambretti NightFoto Profimedia.cz

"Za prvé proto, že spolu máme dvě děti. Za druhé už se konečně chci zbavit toho hrozného příjmení. A za třetí tak získám italské doklady," smála se Alena Šeredová.

Českou modelku, která je v Itálii oblíbenou televizní moderátorkou, požádal italský reprezentant o ruku po sedmileté známosti v prosinci. Šeredová po několikadenním rozmýšlení kývla. Pár spolu má už dvě děti, Luise Thomase (3) a Davida Lee (1).

Alena Šeredová v roce 2005 - neměla problém ukazovat se na dovolené nahá
Alena Šeredová v roce 2005 - neměla problém ukazovat se na dovolené nahá

Vstoupit do diskuse
28
Články odjinud


Články odjinud