6. května 2011 • 17:30

Řepkova žena bojuje o peníze: Chce 30 milionů

Autor: Oldřich Tichý
Vstoupit do diskuse
13
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Láska je pryč, teď už se řeší jen majetek. Tahanice kolem rozvodu fotbalového multimilionáře Tomáše »Blikance« Řepky (37) ukazují, že si tenhle notorický výtržník dokázal vykopat jen stěží představitelný balík. Podle Renáty Řepkové (38), kterou fotbalista po sedmnácti letech manželství a dvou dětech opustil kvůli modelce Vlaďce Erbové (29), má Řepka majetek minimálně za 400 milionů korun!



Blesk.cz

O majetkových poměrech napsala Řepková soudu poté, co jí došla trpělivost s tím, jak její muž utrácí s jinou. Zatímco s Erbovou si zařizuje luxusní vilu za 20 milionů, jí zablokoval přístup k účtům.

„V minulém roce se výše částky uložená na těchto účtech pohybovala kolem 100 milionů. To ale není jediný náš společný majetek. Dalším jsou cenné papíry atd. Celkovou hodnotu majetku odhaduji minimálně na 400 milionů,“ uvedla Řepková v dokumentech, které má Blesk k dispozici.

Částka 400 milionů je pro běžného smrtelníka stěží představitelná – člověk s průměrným platem by ji vydělával 1388 let. Přesto se Řepka, alespoň podle slov jeho manželky, snaží rodinu, od které odešel, oškubat.

„Záměrně se vyhýbá soudním jednáním, aby způsobil průtahy,“ postěžovala si Renáta Řepková. Cílem jejího muže podle ní je, aby ji přiměl uzavřít dohodu o vypořádání majetku, se kterou ale ona nesouhlasí.

Renáta Řepková chce 30 milionůFoto Foto pro Blesk – Markéta Konečná


Řepková přitom chce překvapivě málo. Nežádá o polovinu veškerého majetku, na kterou by nejspíš měla nárok.

„Moje klientka chce zhruba jen třetinu toho, co měli na společných účtech,“ uvedl její právní zástupce Miroslav Duda. To by odpovídalo zhruba třiceti milionům. Pro sebe a děti chce Řepková také byt, ve kterém rodina žije.

„Nechce se roky tahat o peníze a najímat detektivy, aby dohledávali mužův majetek. Hlavně už chce klid,“ vysvětlil jeden z jejích blízkých známých. Jaké vypořádání by považoval za správné Tomáš Řepka, není přesně jasné.

Konkrétní odpovědi na dotazy Blesku se vyhnul. Nekomentoval ani to, že po dobu do rozvodu požádala jeho žena o 110 tisíc korun výživného měsíčně pro dceru Veroniku (16) a syna Tommasa (10). Dalších 150 tisíc měsíčně chce Řepková do rozvodu pro sebe.

Vlaďka Erbová tvrdí, že brání Tomáše Řepku i jeho manželku Renátu
Vlaďka Erbová tvrdí, že brání Tomáše Řepku i jeho manželku Renátu

Vstoupit do diskuse
13
Články odjinud


Články odjinud