13. května 2011 • 11:01

Největší Jágrovy fanynky: Inna a její předchůdkyně

Autor: Petr Žaloudek, Pavel Skořepa
Vstoupit do diskuse
14
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTO, ANKETA - Když se Jaromír Jágr (39) bije na ledových plochách, ať už pro český národ, nebo v klubových barvách Omsku, každý jeho pohyb sledují tisíce lidí. Zatímco muži obdivují jeho hbité ruce, ženy okouzluje statnou postavou. Fanynky však u něj mají smůlu – za více než dvacet let, co je na vrcholu, prošel pouze pěti významnými vztahy. Ten poslední s Innou Puhajkovou (24) trvá už pět let a zdá se, že i díky tomuto mistrovství se jen tak nerozpadne. Vždyť půvabná brunetka je snad tou nejemotivnější podporou v ochozech bratilavské arény...



Inna Puhajková (24)

Inna Puhájková se mohla těšit z dobrého výkonu českého týmu i svého milého Jaromíra JágraFoto Pavel Mazáč (Sport)
Modelka, chodí spolu: od 2006

V létě 2006 začal zatím nejdelší Jágrův vztah, který stále trvá. Po návratu z New Yorku musel na operaci ramena, a tak měl čas i na jiné věci než na trénink – tedy na holky. Konkrétně pak na Innu, se kterou se seznámil na módní přehlídce. V poslední době se sice objevily informace, že to mezi nimi nefunguje, ale krize se zdá zažehnaná.

Lucie Borhyová (33)

Lucie BorhyováFoto Foto - Vladimír Štross
Moderátorka, chodili spolu: léto 2004

V červenci 2004 byl Jaromír Jágr načapán na noční procházce s moderátorkou Televizních novin a jejich horká letní pusa způsobila poprask. „Osmašedesátka poprvé s blondýnkou,“ psalo se. Intenzivní love story, která nepostrádala útěky z domu Luciiných rodičů zadním vchodem, ale brzy skončila.

VELKÁ FOTOGALERIE NEJVĚTŠÍCH JÁGROVÝCH FANYNEK:

Inna Puhajková
Inna Puhajková

Andrea Verešová (30)

Andrea Verešová je v posteli zatraceně sexyFoto Pavel Machan
Modelka a právnička, chodili spolu: 1999-2004

Se slovenskou kráskou se Jágr seznámil na tenisovém turnaji v Bratislavě. Ta mu nejdříve měla dát košem, ale nakonec útočníkovi podlehla. Skřípat to mezi nimi začalo v roce 2003, kdy přes Blesk ohlásili rozchod, ale nakonec to spolu ještě jednou zkusili. Když se však provalilo, že se Jarda schází s Lucií Borhyovou, byl defi nitivní konec.

Nicol Lenertová (35)

Nicol LenertováFoto Foto Blesk - Jiří Rubeš
Bývalá moderátorka, chodili spolu: léto 1999

S exmoderátorkou Sportovních novin na Nově se Jágr poznal v roce 1999 při natáčení televizního pořadu Bodyguard ve Strakonicích. Lenertová dokonce doufala, že bude mít se slavným hokejistou děti: „Jaromír je impozantní muž a jsem přesvědčená, že jednou bude skvělým otcem.“ Plány jí ale překazila Andrea Verešová.

Iva Kubelková (34)

Na přehlídce Osmana Lafity uchvacovala především svým bujným dekoltem.Foto Blesk - David Malík, Martin Mithofer
Modelka, chodili spolu: 1996-1998

Dali se dohromady, když jí bylo devatenáct a Jágrovi čtyřiadvacet. Byli mladí a zamilovaní, ale nakonec se po dvou letech rozešli. „Bylo to nevyhnutelné,“ uvedla později Iva a o ukončení vztahu řekla: „Proběhlo to decentně. Samozřejmě že v té době, kdy jsme se rozcházeli, mně to ale připadalo hodně divoké.“

Vstoupit do diskuse
14
Články odjinud


Články odjinud