23. května 2011 • 04:00

Po Jágrovi jede misska Justová. Vyfoukne ho Inně?

Autor: Blesk Petr Žaloudek, Eva Tušková, Blesk.cz
Vstoupit do diskuse
12
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je to jedna z největších záhad současnosti. V jakém stavu je vztah hokejisty Jaromíra Jágra (39) a modelky Inny Puhajkové (25)? Na mistrovství světa na Slovensku se k sobě příliš neměli – při oslavě bronzu si vyměnili jen hodně rezervované polibky, navíc otec nejlepšího útočníka turnaje prý o Inně už dlouho neslyšel. Proto není divu, že kolem Jágra začínají kroužit jiné dívky. Například fi nalistka České Miss 2010 Carmen Justová (20)...



Foto 

Mladá brunetka má k Jaromíru Jágrovi poměrně blízko – je totiž velká kamarádka s Veronikou Machovou. Ta randí s Romanem Červenkou, který s devětatřicetiletým hokejovým veteránem hraje v ruském Omsku i v české reprezentaci.

Justová tak po boku Machové sledovala v Bratislavě všechny zápasy české reprezentace na světovém šampionátu. A nejen to! S Jágrem si už několikrát vyrazila, i když to bylo jen »rande« ve čtyřech.



„Ano, byli jsme si Jardou, Romanem a Veronikou párkrát někde sednout,“ přiznala Blesku modelka Justová, která je mimochodem na Facebooku ve skupině s názvem 10 důvodů, proč chodit s hokejistou.

Těžko říct, co na taková posezení říká Inna. Pokud tedy o nich vůbec ví... Lidé pohybující se v modelingu popisují Carmen jako velice hodnou a tichou dívku, která se příliš neprojevuje.

To by mohlo teoreticky Jágrovi vyhovovat, stejně jako to, že jí sport není cizí. Carmen je studentkou tělesné výchovy a sportu na Západočeské univerzitě v Plzni. Ona však zatím jakékoliv pouto k české legendě odmítá.

„O tom, že by mezi námi byly nějaké city nebo sympatie ze strany Jardy, nic nevím,“ tvrdí.

Carmen Justová
Carmen Justová


O konci lásky Jágra a Puhajkové se už nějaký ten pátek spekuluje. Záhady jejich vztahu, ke kterému se v posledních týdnech zásadně nevyjadřují, nerozluštilo ani slovenské MS.

Modelka vynechala několik zápasů a po úspěšném boji o bronz odjela z Bratislavy sama o několik hodin dříve než on.

Navíc Jaromír Jágr starší, otec hokejisty, na dotaz Blesku ohledně možné svatby odpověděl: „Nic o tom nevím. Léta na ženění už mu sice naskočila, ale že by někoho měl...? Jeho poslední přítelkyni Innu jsem už dlouho neviděl.“

Možná mu syn už brzy představí novou známost.

Vstoupit do diskuse
12
Články odjinud


Články odjinud