1. června 2011 • 09:54

Na Tretře fandili Plekanec, Vondráčková i Topolánek

Autor: bk
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE - Atletické hvězdy na Zlaté tretře, mezi kterými ani letos nechyběl světový rekordman Usain Bolt, přilákaly na stadion v Ostravě řadu známých osobností. Nechyběl Jaromír Jágr, atletům fandil i Tomáš Plekanec se snoubenkou Lucií Vondráčkovou. V hledišti se bavil i bývalý premiér Mirek Topolánek či trenér hokejové reprezentace Alois Hadamczik.



Zlatá tretra patří mezi největší sportovní akce v České republice. Není divu, že hvězdami nabitý mítink láká spousty diváků. V Ostravě je každý rok skvělá atmosféra, atleti si tento podnik nebývale chváli.

I letos se přímo do Ostravy přijelo podívat hodně známých osobností. Mirek Topolánek si přátelsky povídal s prezidentem tenisového svazu Ivo Kaderkou, útočníka Montrealu Tomáše Plekance doprovázela snoubenka Lucie Vondráčková.

Bronzoví hokejisté ze šampionátu na Slovensku Jágr s Plekancem zdraví diváky
Bronzoví hokejisté ze šampionátu na Slovensku Jágr s Plekancem zdraví diváky


Výčet dalších osobností byl opravdu bohatý. Tenisová legenda Ivan Lendl, trenér hokejové reprezentace Alois Hadamczik, desetibojař Roman Šebrle. Atlety povzbuzoval i Jaromír Jágr, který s Lendlem a Plekancem zamával divákům při slavnostním zahájení z otevřeného kabrioletu.



Vítězná stovka v podání Usaina Bolta na Zlaté tretře
Vítězná stovka v podání Usaina Bolta
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
4
Články odjinud


Články odjinud