17. června 2011 • 12:13

Plekanec si vzal Vondráčkovou v pražské Troji

Autor: spo, qp
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po ostře sledované svatbě Aleny Šeredové s Gianluigi Buffonem se dnes v Praze odehrál další velký obřad. Své "ANO" si v pražské Troji řekli hokejista Tomáš Plekanec s herečkou a zpěvačkou Lucií Vondráčkovou.



Plekanec s Vondráčkovou se snažili přede všemi svatbu utajit. Pozvali na ní jen nejbližší a nikomu jiného o obřadu vůbec neřekli.

Ostatně, to bylo její přání. „Plánujeme tichou, jednoduchou a o to víc osobní svatbu. Nejsem moc na takové ty kudrlinky a velké divadlo kolem,“ řekla Vondráčková před měsícem.

V den, kdy se vzali, ale její tajemství prasklo. Zjistilo se, že svatba se uskutečnila v pátek kolem desáté hodiny.

Po obřadu se slavní manželé přesunuli přes celou Prahu do Vinohrad, kde v jedné z restaurací byla pro hosty připravena velká hostina.

Lucie Vondráčková s Tomášem Plekancem
Lucie Vondráčková s Tomášem Plekancem

Zamilovaná dvojice potvrdila svůj vztah oficiálně na konci listopadu minulého roku. Jejich poté prozradili, že šlo o lásku na první pohled. V takovém případě netrvalo dlouho a byly zásnuby...

„Zasnoubili jsme se v New Yorku, kde jsme byli, když byla v NHL přestávka na Utkání hvězd. Lucka samozřejmě nevěděla, že to udělám právě tam, ale něco tušila, takže to pro ni nebyl blesk z čistého nebe,“ řekl hokejista Plekanec.

Také uvedl, čím ho Vondráčková okouzlila - prý krásou, šarmem, inteligencí a společným smyslem pro humor.

Vstoupit do diskuse
3
Články odjinud


Články odjinud