17. června 2011 • 16:55

Italská média: České zlatokopky ostrouhaly

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
7
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vydařený a decentní obřad, který mohl zklamat jen české zlatokopky, jelikož mezi svatebními hosty nebyla žádná z očekávaných fotbalových hvězd. S neskrývanou dávkou ironie hodnotí italský tisk sňatek Ginaluigiho Buffona s Alenou Šeredovou, k němuž došlo ve čtvrtek na pražském Vyšehradě.



Rýpnutí do modelek, které by prý chtěly napodobit Alenu Šeredovou, si přitom neodpustil seriózní list La Stampa, který ze svatby otiskl rozsáhlou reportáž. Její autorku Giuliu Zoncaovou překvapilo, že mezi hosty bylo jen málo známých tváří.

Z místních celebrit jmenuje jen nevěstiny kamarádky z módní branže Karolínu Bosákovou a Pavla Hrbkovou, dále producenta Oldřicha Lichtenberga a plastického chirurga Jana Měšťáka.


„Lichtenberg dorazil jako jediný bez saka a Měšťák je v těchto končinách něco jako bůh,“ všimla si zvláštní zpravodajka listu La Stampa, kterou rovněž udivil výběr svatební písně. Místo něčeho tradičního totiž starým kostelem zněly tóny hitu Robbieho Wiliamse She´s The One.

„Vzalo mě to víc, než jsem čekal,“ prohlásil prý Buffon.

List La Repubblica zdůrazňuje, že to byl právě gólman italské reprezentace, na jehož přání proběhl obřad i následná slavnost ve střídmém a komorním duchu.

Sportovní deník La Gazzeta dello Sport se svatbě věnuje jen fotogalerií a lakonickým komentářem: „Ze Šeredová se stala Bufonová.“

„Ten pravý mejdan přijde na řadu až v Itálii, takže české modelky by neměly smutnit. Tam už nějací fotbalisté určitě budou,“ uzavírá La Stampa.

Buffon se holuba bál
Buffon se holuba bál



Vstoupit do diskuse
7
Články odjinud


Články odjinud