16. července 2011 • 18:01

Konečně! Beckham vysvětlil dceřino jméno

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Že vám to jméno také přijde zvláštní? Kdo by přeci pojmenoval svou dceru Harper Seven? A co to vůbec znamená? Jméno nedávno narozené dcerky hvězdného páru Victorie a Davida Beckhamových vyvolává jednu otázku za druhou.



Harper Seven, jak se nová členka Beckhamovic rodiny jmenuje, se narodila 10. července v Los Angeles. Snad aby uklidnil tisíce svých fanoušků – a především fanynek – rozhodl se pyšný táta a největší fotbalová celebrita světa David Beckham původ jména vysvětlit ve videu na svém facebookovém profilu.

"Proč Harper? Měli jsme víc důvodů. Zaprvé Harper je staré anglické jméno, proto se nám líbilo. Ale hlavně – Victoriina nejoblíbenější kniha je Jako zabít ptáčka od spisovatelky Harper Leeové. Právě podle autorky jsme pojmenovali dceru," prozradil David Beckham detaily o té méně zvláštní části jména.


Řeč přišla samozřejmě i na část druhou, Seven. "Hodně lidí si myslelo, že to je kvůli číslu, se kterým jsem hrál v Manchesteru United," uvedla sedmatřicetiletá fotbalová hvězda. "Ale to je pravda jen zčásti. Ano, se sedmičkou na dresu jsem hrál v Manchesteru i za Anglii a bylo to moje šťastné číslo."

"Ale hlavním důvodem, proč jsme s Victorií vybrali zrovna Seven (sedm), je to, že sedmička symbolizuje mystickou dokonalost. Je sedm divů světa. Sedm barev duhy. Sedmička je také v mnoha kulturách naší planety šťastným číslem," vysvětlil nejslavnější táta od rodiny.

A aby snad té symboliky sedmiček nebylo málo, malá Harper Seven se narodila sedmý den v týdnu, v sedmém měsíci v roce, a vážila tři a půl kila – tedy sedm liber. S tolika sedmičkami ji v životě nemůže potkat snad žádná smůla!
Victoria po porodu září štěstím
Victoria po porodu září štěstím

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud