21. července 2011 • 14:16

Atletka Denisa a tenista Lukáš Rosolovi se rozvádí

Autor: bk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sympatický sportovní pár se definitivně rozpadá. Atletická mistryně Evropy z letošního halového šampionátu Denise Rosolová (24) ukončila manželství s tenistou Lukášem Rosolem (25). "Jsem zase free!" pochlubila se na facebooku.



Denisa si Lukáše vzala v listopadu 2008, jejich manželství netrvalo ani tři roky. Jednou z příčin bylo odloučení, oba vytížení sportovci tráví spousty času na cestách po závodech. Ona objíždí atletické mítinky, on zase turnaje na tenisovém okruhu.

"Nezlobte se, tohle je moje soukromí. Na to nebudu odpovídat," odmítla deníku AHA! Rosolová potvrdit, kdy přesně k rozvodu došlo.

Sportovní výsledky svého exmanžela ale stále sleduje. "Sledovala jsem, když hrál v Paříži, teď je na turnaji v Hamburku. Ale i on se o mě zajímá, byl se podívat na Zlaté tretře v Ostravě. Víme o sobě," prozradila Rosolová, která v atletice zaujala už pod dívčím jménem Ščerbová.  

Oběma se ve sportovní kariéře v poslední době daří. Denisa v březnu vybojovala senzační triumf na halovém evropském šampionátu v Paříži v běhu na 400 metrů. Lukáš Rosol zase překvapil sympatickými výkony na French Open, kde došel až do třetího kola.

Před třemi leti si Denisa s Lukášem řekli ANO. Teď jejich manželství končí
Před třemi leti si Denisa s Lukášem řekli ANO. Teď jejich manželství končí

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud