23. července 2011 • 13:00

Beckhamovi bydlí u Spielberga v Malibu. Za miliony měsíčně

Autor: Blesk Petr Žaloudek
Vstoupit do diskuse
5
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sbalili kufry, naložili všechny čtyři děti včetně dvoutýdenní Harper Seven a vyrazili k moři. Moc se ale fotbalista David Beckham (36) s manželkou Victorií (37) nenacestovali. Z vlastního sídla v Beverly Hills se přesunuli jen o padesát kilometrů dále do Malibu, kde si za měsíční rentu 2,5 milionu korun pronajali luxusní vilu slavného režiséra Stevena Spielberga.



Beckhamovi tak teď bydlí na jedné z nejexkluzivnější adres na světě - jejich sousedy jsou herci Dustin Hoffman, Pierce Brosnan či Danny DeVito.

A samotné sídlo stvořitele Indiany Jonese nebo E. T.mimozemšťana? To je luxusní vila se sedmi ložnicemi přímo na pobřeží, která přišla Spielberga na 700 milionů korun.

Zatímco Victoria, bývalá zpěvačka dívčí skupiny Spice Girls, téměř nevychází z domu a stará se o malou Harper, David tráví spoustu času s kluky na pláži.

Snad to chutná lépe, než vypadá, Davide!Foto Profimedia.cz, facebook
Naposled si vzal do parády nejstaršího syna Brooklyna (12), kterého učil surfovat, a pak ho na prkně ve vlnách Tichého oceánu fotografoval.

Anglický fotbalista týmu L. A. Galaxy však není jen instruktorem surfování, ale také amatérským kuchařem.

Nic jiného mu ani nezbývá, protože před časem se jeho žena Victoria přiznala, že umí uvařit jen sekanou. Na Facebooku David předvedl, jaké připravil domácí rizoto, a pro fanoušky přidal i recept.

Zmínil bohužel jen suroviny, nikoliv postup, který je však při přípravě pravého italského rizota zcela zásadní. Samotné jídlo pak vypadalo jako pěkná »šlichta«.

Tohle sídlo filmového režiséra Stevena Spielberga v Malibu má hodnotu 700 milionů korun. Beckhamovi si ho pronajímají za 2,5 milionu měsíčně
Tohle sídlo filmového režiséra Stevena Spielberga v Malibu má hodnotu 700 milionů korun. Beckhamovi si ho pronajímají za 2,5 milionu měsíčně

Vstoupit do diskuse
5
Články odjinud


Články odjinud