21. října 2011 • 18:00

Hamilton se rozešel s Nicole. Vztah zničila kariéra, říká Brit

Autor: nap
Vstoupit do diskuse
6
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dlouho to vypadalo, že vztah hvězdy formule 1 Lewise Hamiltona (26) a jeho o sedm let starší přítelkyně Nicole Scherzinger (33) se zařadí k těm, které budou mít šťastný konec v podobě slavné svatby. Čtyřletý poměr britského pilota s pohlednou zpěvačkou americké skupiny Pussycat Dolls se však rozpadl.




A důvody? Skloubit kariéry jezdce formule 1 a popové hvězdy už prostě dále nešlo. Nedostatek času proměnil milostný vztah spíše v kamarádství, jak uvádí zdroj z blízkosti slavného páru.

To konečně potvrzují i obě celebrity. "Měli jsme na sebe čím dál tím méně času, už to nešlo udržet," shodují se oba.

"Ano, je to pravda, rozešli se. Je to opravdová škoda, protože Nicole se snažila dělat všechno proto, aby vztah vydržel, ale nevyšlo to," říká blízký přítel třiatřicetileté zpěvačky.

"Stále jsou však velmi dobří přátelé, ale oba se rozhodli, že jako partneři už spolu vystupovat nebudou, protože jim to jejich kariéry nedovolí," dodává zdroj.

Rodačka z Honolulu se s britským pilotem seznámila na společenské akci pořádané stájí McLaren Mercedes, za kterou Hamilton závodí. Opravdová jiskra však mezi oběma přeskočila na vyhlašování hudebních cen v Mnichově v listopadu 2007, svůj vztah veřejně prezentovali o šest měsíců později při velké ceně Monaka.

Lewis Hamilton a Nicole Scherzinger při Velké ceně SingapuruFoto Reuters
Zpěvačka, modelka, a herečka v jedné osobě stála při Hamiltonově boku i při jeho největším úspěchu v listopadu roku 2008, kdy se Brit stal v Brazílii mistrem světa. V červenci následujícího roku se dokonce objevily spekulace, že slavný pár je již zasnouben. Jak se však později ukázalo, nebyla to pravda.

Nabitý a především rozdílný program Lewise a pohledné Nicole se postaral o to, že vztah nevydržel. "Chci se posunout ve své kariéře dopředu, musím se soustředit na další sezonu a udělat to nejlepší, co budu moci, abych uspěl. Jen k tomu teď směřují moje myšlenky," prohlásil pro Daily Mail šestadvacetiletý Hamilton.

"Nechci se rozptylovat, a proto jsme se rozhodli, že se s Nicole rozejdeme. Ale stále zůstáváme dobrými přáteli; zajdeme si spolu do tělocvičny, jdeme si zaběhat. Ale jinak má Nicole svůj vlastní program a já mám svůj, tak je to správné," nepochybuje hvězda formule jedna.

Lewis Hamilton a Nicole Scherzinger při Velké ceně Singapuru
Lewis Hamilton a Nicole Scherzinger při Velké ceně Singapuru


Vstoupit do diskuse
6
Články odjinud


Články odjinud