24. listopadu 2011 • 18:30

Hamilton se snaží usmířit expřítelkyni: Tohle tělo chci zpátky!

Autor: pv
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Znovu po ní touží! Pilot formule 1 Lewis Hamilton (26) a zpěvačka Nicole Scherzinger (33) prožili vášnivý vztah. Letos v říjnu ale dostala hvězda McLarenu po dvou letech kopačky. O sedm let mladší závodník totiž ještě nechtěl dítě. Teď změnil názor. Na parkovišti v Los Angeles se snažil se svou bývalou láskou usmířit.



Foto 

Bylo to velmi rozpačité setkání. Po měsíci se znovu viděli, aby si vše vyříkali. Scherzinger se expříteli omlouvala, že ho musela opustit.

Lewis ve slunečních brýlích neustále hleděl do země a Nicole rozpačitě čekala na jakoukoliv jeho reakci, zatímco mu stále dokola opakovala důvody, proč jejich vztah musel skončit.

Lewis Hamilton na schůzce se svou bývalou přítelkyní. Vrátí se s Nicole k sobě?Foto Profimedia.cz


Tím hlavním faktorem bylo především to, že zpěvačka toužila po dítěti a Lewis jí řekl, že se na něj stále ještě necítí. „Děti piloty formule 1 zpomalují. Nechci, aby mě něco omezovalo v mé kariéře,“ řekl tehdy Brit.

Teď by dal ale vše za to, kdyby se mohl ke své krásné expřítelkyni, která nedávno nafotila odvážné fotky do knihy Culo, vrátit. Podaří se jim tedy znovu zažehnout plamen lásky?

Nicole se může pochlubit výstavním zadečkem
Nicole se může pochlubit výstavním zadečkem


Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud