1. prosince 2011 • 20:00

Sexy dcera Waynea Gretzkyho provokuje. Mrkněte na žhavé snímky!

Autor: bk
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE - Dcera legendárního hokejisty Waynea Gretzkyho je pořádná dračice. Dvaadvacetiletá kráska se snaží prorazit jako zpěvačka či herečka, touží po kariéře v showbusinessu, ráda provokuje. Tentokrát na sociální síti Twitter zveřejnila hodně odvážné snímky. Svůdná blondýna vážně stojí za to!



Gretzky za svou báječnou kariéru vyhrál desítky trofejí, individuálních i týmových ocenění. Kanadská legenda platí za bezkonkurenčně nejlepšího hráče hokejové historie. Navíc se může pochlubit i nádhernou dcerou, dvaadvacetiletou Paulinou.

Tyhle snímky Raulina zveřejnila na TwitteruFoto Twitter

Vyzývavá blondýna kanadské legendě v poslední době přidělává spíš starostlivé vrásky. Na sociální síti zveřejnila hodně odvážné snímky s titulkem: Paulina Gretzky používá Twitter nejlépe.

Dcera slavného hokejisty na sebe upozorňuje i vyzývavými modely na večírcích celebrit, na jednom z nich dokonce neuhlídala svou bradavku.

Takové chování se jejímu tatínkovi nemůže pranic líbit. Důstojný elegán si dává záležet na výborné pověsti, důsledně odmítá hollywoodský styl života. Tedy nic, čím by se mohla pyšnit Gretzkého dcera...

Paulina Gretzky na jednom z večírků v Hollywoodu
Paulina Gretzky na jednom z večírků v Hollywoodu

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud