22. prosince 2011 • 19:15

Rozvod za miliony: Jezdec formule 1 Alonso přijde o pořádný balík

Autor: Patrik Vacek (Blesk)
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už spolu nemohli dál být. Dvojnásobný mistr světa formule 1 Fernando Alonso (30) se po pěti letech manželství rozvádí se španělskou popovou hvězdou Raquel del Rosario (29), zpěvačkou skupiny El Sueno de Morfeo. Jeden z nejbohatších sportovců planety tak přijde při dělení majetku o pořádný balík peněz!



Foto 

Alonso s Rosario se vzali v roce 2006. Utajená svatba proběhla v malé španělské vísce Siero v listopadu 2006. Pár nejprve společně žil v Oxfordu, později se přestěhoval do Švýcarska, v květnu tohoto roku se ale Alonso vrátil ke své rodině do Španělska. Začalo se tak spekulovat o konci jejich vztahu.
Pilot Ferrari a zpěvačka popové kapely de Morfeo oznámili rozchod v úterý.

„Chceme ukončit všechny spekulace o našem soukromí. Po pěti letech manželství jsme prostě nemohli dál. Bylo to vzájemné rozhodnutí,“ tvrdí v oficiální zprávě půvabná španělská zpěvačka, která rozhodně neodejde z manželství s prázdnou.

Alonso je totiž nejlépe placený jezdec ze všech pilotů formule 1. Jeho letošní gáže byla 30 milionů eur (750 milionů korun)! Do toho má ještě uzavřené reklamní kontrakty na desítky milionů korun.

„Zůstaneme s Raquel Racle i v budoucnu přáteli. Stále je mezi námi velmi silná náklonnost a vzájemný obdiv. Chceme si nadále chránit před veřejností naše soukromí,“ napsal Alonso na svých internetových stránkách.

Fernando Alonso představoval pro Vettela hlavní hrozbu.
Fernando Alonso představoval pro Vettela hlavní hrozbu.

Vstoupit do diskuse
4
Články odjinud


Články odjinud