23. prosince 2011 • 18:40

Manželka bratra Giggse: Pro sex s Ryanem jsem riskovala všechno

Autor: bk
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
Slavia - Baník: Jurásek krásně prostřelil Markoviče, 5:0!
VŠECHNA VIDEA ZDE

OTEVŘENÁ ZPOVĚĎ - Jejich milostný trojuhelník plnil titulní stránky novin i časopisů. Natasha Giggs, manželka bratra slavného fotbalisty Ryana, svého manžela osm let podváděla právě s hvězdou United. Pro britský deník The Sun o milostném románku poprvé otevřeně promluvila. Natasha doufá, že jí manžel rodinnou nevěru odpustí. "Riskovala jsem úplně všechno," říká devětadvacetiletá Britka.



Sedmatřicetiletý Giggs sice stále udivuje skvělými výkony na hřišti, reputaci si zhoršil v soukromém životě. V právě končícím roce 2011 na něj praskla celá řada nevěr. Nejcitlivější je aférka se ženou Giggsova bratra Natashou, se kterou podváděl osm let.

"Byla jsem hloupá, že jsem kvůli tajnému sexu s Ryanem riskovala své manželství," kaje se s odstupem času Natasha. "Teď se modlím, aby mi jednou odpustil a mohli jsme být zase spolu."

Odpuštění v tomto případě nebude tak jednoduché. Natasha byla s mladším bratrem svého muže pár týdnů před svatbou těhotná, hvězda United jí dokonce přiměla k potratu.

Proč tohle celé Natasha dělala? "Bylo vzrušující se s Ryanem milovat, vždyť je tak slavný," připouští. Postupně jí však pravidelný sex s Giggsem zevšedněl. Naopak se stupňoval pocit viny, který Natasha cítíla vůči svému manželovi, mladšímu bratrovi velšského fotbalisty.

"Na začátku bylo opravdu vzrušující vědět, že je se mnou v posteli někdo tak slavný jako Ryan. Ke konci už to ale žádná legrace nebyla, mezi námi nešlo o nic romantického," popisuje Giggsová.

Jsi patetický lhář, řval podvedený bratr Rhodri na svého bratra Ryana GiggseFoto Koláž Blesk.cz

Natasha se o svém dlouholetém poměru s hvězdou United rozhodla promluvit v momentě, kdy se provalila nevěra Giggse s další ženou, účastnicí Big Brotheru Imogen Thomas.

"Nechápu, že jsem mohla být takový blázen a riskovat kvůli Ryanovi své manželství," lituje nyní Natasha.

S Rhodrim, Giggsovým mladším bratrem, stále žijí odděleně. "Věřím, že čas dokáže zmírnit bolest, kterou jsem způsobila. Tenhle rok byl nejhorším v mém životě a udělám všechno pro to, aby se můj život otočil," doufá natasha.

"Podváděla jsem svého muže s jeho bratrem. Ryanova žena našla cestu, jak mu odpustit a vrátila se zpátky. Já doufám, že můj muž ve svém srdci najde to samé," přeje si Natasha.

Imogen Thomas promluvila o nevěře s Ryanem Giggsem
Imogen Thomas promluvila o nevěře s Ryanem Giggsem

Vstoupit do diskuse
4
Články odjinud


Články odjinud