2. ledna 2012 • 12:20

Divoch Rodman se vrací, bude koučovat basketbalistky nahoře bez

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zní to skoro až jako žert, ale je fakt, že u tohohle chlapíka opravdu nic nepřekvapí. Dennis Rodman, někdejší basketbalista a pětinásobný vítěz NBA, wrestler, herec s tělem ozdobeným tetováními a piercingem, léčený alkoholik a narušitel pořádku, se vrací k basketbalu. Jako trenér bude vybírat adeptky pro tým hráček „nahoře bez“.



Vnadné basketbalistky vzejdou z osazenstva vyhlášeného klubu Headquarters Gentlemen’s Club, kam Rodman chodí prý už třicet let. Podmínkou pro účast v týmu je výška nejméně 178 centimetrů. Jeho svěřenky by měly nosit tenisky, šortky a krátká trička.

„Ta ovšem na zápas sundají,“ říkal Rodman pro New York Post. „Neznám moc chlapů, jimž by se nelíbily pěkné ženy, které běhají po palubovce sem a tam.“

K charitativnímu utkání chce vyzvat sokyně z týmu Rick’s Cabaret, kde během výluky poskládala družstvo jiná legenda, smečující prcek Spud Webb. Vznikla dokonce Rick’s Basketball Association (RBA), která měla zápasy sličných žen těšit fanoušky v době výluky v NBA.

S návratem největší basketbalové atrakce se však rozpadla. „Přejeme Dennisovi hodně štěstí v koučování jiného týmu, ale kdyby RBA stále existovala, udělali bychom z něj komisionáře,“ uvedl zástupce RBA.

Vstoupit do diskuse
3
Články odjinud


Články odjinud