24. ledna 2012 • 04:00

Útočník Flyers na přehlídkovém molu. Jágr bavil cyklistickou show!

Autor: bk
Vstoupit do diskuse
5
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kvůli bolavým tříslům momentálně v NHL nehraje, nepříjemnou herní pauzu si zpestřuje jinými akcemi. Jaromír Jágr (39) se spolu s přítelkyní Innou Puhajkovou (25) a dalšími hráči Philadelphie Flyers zúčastnil módní přehlídky partnerek hokejistů. Než na molo vyšly vystrojené krásky, řádil před publikem i hvězdný útočník.



Večírek, jehož výtěžek ze vstupného putoval na charitativní účely, vymyslela manželka kapitána Flyers Chrise Prongera. Ten se kvůli zotavování z otřesu mozku akce nemohl zúčastnit, což ho velice mrzelo.

Místo něj na večírku zářil Jaromír Jágr se svou přítelkyní Innou. Partnerka legendárního útočníka všechny oslnila svou krásou, stala se neoficiální královnou celého večírku.

Zahanbit se nenechala ani česká osmašedesátka. Ještě než módní přehlídka začala, objevil se Jágr na pódiu se spoluhráčem Maxem Talbotem. Společně přijeli na speciálním kole podepsaném všemi hráči Flyers.

Inně to na módní přehlídce partnerek hokejistů Philadelphie Flyers ohromně slušelo...Foto albfor.wordpress.com

Bicykl, který obě hvězdy představily, se později stal prvním předmětem následující aukce. Celý večírek byl velice podařený a všichni včetně známého českého páru si ho náležitě vychutnali.

Jágr s kolem, které hokejisté Philadelphie věnovali do dražby, jejíž výtěžek putoval na dobročinné účely
Jágr s kolem, které hokejisté Philadelphie věnovali do dražby, jejíž výtěžek putoval na dobročinné účely

Vstoupit do diskuse
5
Články odjinud


Články odjinud