9. února 2012 • 11:29

Dojemná scéna v Super Bowlu: Vezmi si mě! A ona brečela jako želva

Autor: Petr Žaloudek
Vstoupit do diskuse
5
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Sám chvíli předtím získal prsten za vítězství v Super Bowlu a aby to nebylo jeho přítelkyni líto, rovnou jí jiný nasadil na ruku. Zatímco New York Giants slavili triumf nad New England Patriots, jejich spoluhráč Greg Jones (23) poklekl a požádal svou milou o ruku. Šokovaná Mandy brečela štěstím jako želva a americkému fotbalistovi řekla »ano«.



Bylo to jako z pohádky. Obři v neděli porazili Patrioty 21:17 a Mandy Piechowski vběhla na hřiště hned po konci zápasu. Plakat začala už ve chvíli, kdy na ploše našla Grega, se kterým se zná z Michiganské univerzity a randí spolu rok a půl. To ale ještě netušila, co ji čeká.

„Docela rychle mě uklidnil, ale pak se začal hrabat v kalhotách a já mu říkala: Co to děláš?“ vypráví Mandy, která na vysoké hrála basketbal. „Vytáhl krabičku a já furt nechápala, o co se snaží. Nejdřív jsem si myslela, že to je jejich prsten, ale nedávalo mi to smysl. Pak ji otevřel.“

Na dívku, která minulý týden oslavila čtyřiadvacáté narozeniny, vykoukl zásnubní prsten posázený mnoha diamanty. „Amando Piechowski, strávíš se mnou zbytek života?“ zeptal se Jones, který se během letošní nováčkovské sezony dokázal probojovat do obrany Giants.

VIDEO: Greg Jones požádal svojí životní lásku o ruku

I přes hlučné oslavy Mandy slyšela každé jeho slovo, jako by na stadionu v Indianapolis byli jen oni dva. „Bavili jsme se o tom, že bychom se někdy příští rok vzali, ale vůbec jsem netušila, že už má prsten,“ zmínila Amanda poté, co v slzách řekla ano.

„Úplně řvala,“ popsal emotivní chvilky Jones, který si ani nepřipravoval k žádosti o ruku speciální řeč. „Ona už ví, co cítím. Řeč nebyla třeba,“ dodal nejšťastnější muž letošního Super Bowlu.

Vstoupit do diskuse
5
Články odjinud


Články odjinud