15. února 2012 • 18:15

Objetí za miliony: Tenista Nadal a modelka Refaeli v sexy póze

Autor: Petr Žaloudek
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Zatímco v Česku teď frčí hlavně péřové bundy, v Americe už myslí na letní sezonu. Speciální plavkové číslo časopisu Sports Illustrated tak vyšlo již včera a na jeho stránkách opět odhodilo svršky mnoho známých sportovců. Ze všech nejvíc se odvázal tenista Rafael Nadal (25), který modelce Bar Refaeli (26) bohužel zakryl i to, co nemusel.



Foto 

Těžko říct, co na tuto fotku řekla Rafovi jeho přítelkyně Xisca Perelló, ale nadšením do vzduchu asi neskákala. Ruce španělského tenisty se totiž dostaly tam, kam svého času mohl sahat pouze bývalý přítel izraelské modelky, herec Leonardo DiCaprio.Navíc Nadalovo připažení by zajisté ocenili i čtenáři.

Refaeli pro ně není novou tváří. Před třemi lety totiž obsadila rovnou titulní stranu amerického časopisu. Letos se sice dostala »jen« na vnitřní strany čísla, ale focení s aktuálně druhým tenistou světa si užila. „Jsem tak ráda, že do toho šel. Miluji Rafaela, miluji tenis. Byl by skvělým modelem,“ myslí si Bar.

„Pro mě se jednalo o novou zkušenost a fakt mě to bavilo,“ přiznal Nadal a při pohledu na půvabnou modelku se mu nelze divit. S usměvavou Izraelkou se už znal z roku 2010, kdy si zahráli exhibiční tenisový zápas při US Open. Ve čtyřhře vyzvali Victorii Azarenku a hráče amerického fotbalu Justina Tucka.

Kromě Nadala se Refaeli fotila i s plaveckou hvězdou Michaelem Phelpsem a basketbalistou L. A. Clippers Chrisem Paulem. Dalšími sportovkyněmi v aktuálním vydání jsou fotbalistka Alex Morgan, plavkyně Natalie Coughlin a golfistka Natalie Gulbis - ty však měly plavky díky bodypaitingu na těle jen namalované.

VIDEO: Slavný pár se fotil pro Sports Illustrated

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud