24. března 2012 • 21:47

Beckhamovi prodávají své anglické sídlo: Milujeme život v LA

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
11
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Manželé David a Victoria Beckhamovi se nejspíš do své domoviny v Anglii jen tak nevrátí. Na trhu se totiž podle internetového serveru Mail Online objevilo jejich honosné sídlo v hrabství Hertfordshire s cenovkou 18 milionů liber (zhruba 530 milionů korun).



Hvězdný pár, který mnoho let přitahuje pozornost médií, se rozhodl zbavit rovněž svého domu ve Francii. Z jeho prodeje chce získat 2,5 milionu liber (asi 73,5 milionu korun).

"David a Victorie chtěli tyto prodeje uskutečnit několik let, ale nikdy nebyla ta správná doba. Nechtěli přijít o peníze, když se trh s nemovitostmi prudce propadal," řekl serveru nejmenovaný zdroj.

Beckham v současnosti hraje v americkém fotbalovém klubu Los Angeles Galaxy a právě ve druhém největším městě USA se jeho rodině velmi zalíbilo. "LA se stalo jejich domovem a děti jsou tam zvyklé," dodal zdroj s tím, že synové Beckhamových Brooklyn, Romeo a Cruz navštěvují americké školy a ve Spojených státech se jim navíc nedávno narodila dcera Harper.

"Moje rodina je v současnosti nejšťastnější. Milujeme život v LA, milujeme život v USA. Už jsme se přizpůsobili místní kultuře a všemu, čím tento stát disponuje," prohlásil Beckham před nedávnem.

Vstoupit do diskuse
11
Články odjinud


Články odjinud