28. března 2012 • 10:00

Odhalená podprsenka nepomohla, Navrátilová dotančila jako první

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
22
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | FOTOGALERIE | Na tenisovém kurtu vládla Martina Navrátilová s jistotou filmového Terminátora. Své soupeřky ničila se suverenitou sobě vlastní, a tak se česká rodačka pokusila spolu s profesionálním tanečníkem Toni Dovolanim uspět i na tanečním parketu v americké soutěži Dancing with the Stars. Cesta ostře sledovaného páru však skončila možná dříve, než se čekalo - Navrátilová nepřežila ani první vyřazování.



Vyřazení osmnáctinásobné grandslamové vítězky se neobešlo bez pořádné dávky emoci. "Byla pro mě čest, že jsem s tebou mohl být na jevišti," ocenil tenisovou šampionku jeden z jejích soupeřů Gavin DeGraw.

Nějaký větší smutek byste však o devítinásobné wimbledonské královny hledali marně.

"Byl to pro mě neuvěřitelný zážitek. Jen bych si přála, aby trval o něco déle. Dala jsem tomu všechno, ale udělala jsem nějaké chyby a to nás stálo vyřazení. Doufám, že se sem budu moci vrátit, zároveň přeji všem, kteří v soutěži zůstali, hodně štěstí," řekla tenisová legenda bezprostředně poté, kdy se o svém konci v soutěži dověděla.

Navrátilová tančila v americké soutěži jen v podprsenceFoto Isifa.com,
Martina Navrátilová na tanečním parketu předvedla vlastnosti, které ji zdobily i během její fantastické kariéry. Zarputilost a vůle po vítězství se přenesly i sem.

"Osm z dvanácti párů má nějaké zkušenosti s tancem. Takže já bych chtěla někoho z nich porazit, protože já nemám žádné," vyjádřila jasně svůj cíl pětapadesátiletá bývalá tenistka před začátkem soutěže.

"Každý tady chce vyhrát, každý chce ukázat, že je nejlepší, uvidíme, jak to dopadne," řekla před svým vyřazením česká rodačka. Nakonec však Černý Petr zbyl právě na ní a jejího tanečního partnera.

V pondělní části soutěže dvojice získala jen 17 bodů z možných třiceti, a to na pokračování nemohlo stačit. Chyb se dopustila pochopitelně především bývalá tenisová královna.

"Tak tenhle servis šel do sítě, Martino," okomentoval výslednou známku s dávkou sarkasmu v hlase Bruno Tonioli.

VIDEO: Martina Navrátilová chtěla v soutěži zůstat o něco déle. Nevyšlo to.




Martina Navrátilová v Dancing with the Stars dotančila
Martina Navrátilová v Dancing with the Stars dotančila

Vstoupit do diskuse
22
Články odjinud


Články odjinud