29. března 2012 • 01:00

Chcete pj*at? Brazilec Áda Větvička a Rooney Novotný hráli Přebor

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slavoj Houslice má daleko více fanoušků než slovutná Barcelona, kouzelníci z Brazílie, o Spartě, Slavii, Olomouci či Liberci ani nemluvě. Minimálně na premiéře filmu Okresní přebor – Poslední zápas Pepika Hnátka. A sám trenér Hnátek, jehož fotbalová vášeň až za hrob dějově předchází stejnojmennému televiznímu seriálu, má fanoušků v dresech se svým jménem skoro víc než Messi.



Představitel titulní postavy ve filmu režiséra Jana Prušinovského Miroslav Krobot si také na čtvrteční oficiální premiéře v Praze (předpremiéry filmu probíhaly v minulých na několika dalších místech republiky) vysloužil největší ovace publika.

To se mohlo do sytosti zasmát i při „hospodském“ moderování večera Pavla Nečase či při závěrečné děkovačce, na kterou většina hlavních protagonistů nastoupila v dresech svého oblíbeného fotbalového týmu.

Režiséra Prušinovského v „dresu Pepiho Bicana“ tak moderátor Matějka mohl přivítat pokřikem „Slááávieeee, hovno jeeee“, Jarda Kužel dorazil v dresu Manchesteru United se jmenovkou Rooney.

Nejvíc fanoušků má v herecké a producentské družině ale bezkonkurenčně stejně houslický Slavoj. Další výjimku tvoří Áda Jedlička – Leoš Noha se svým dresem vyznal z lásky k brazilskému fotbalu. A pak neodolal a zeptal se nadšeného premiérového publika: „Chcete pjcat?“

Kdoví, v čem by dorazil srdcař Jirka Luňák... Ondřeje Vetchého se diváci na premiéře nedočkali, protože podle Nohy hrál v divadle.

Vstup do Lucerny byl stylový- fotbalovou brankou
Vstup do Lucerny byl stylový- fotbalovou brankou

Ve čtvrtek na iSport.cz najdete videoreportáž z premiéry i další informace o filmu!

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud