17. dubna 2012 • 10:20

Plekanec o synovi: Vždycky se modlím, aby už spal, směje se

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve slavné NHL to jeho Montrealu vůbec nešlo, teď Tomáš Plekanec doufá, že si náladu spraví na mistrovství světa. Tam hodlá manžel zpěvačky a herečky Lucie Vondráčkové taky dohánět spánkový deficit, který mu v sezoně vzniká díky čtyřměsíčnímu synkovi Matyášovi.



"Hokej je pořád moje práce i zábava. Ale člověk teď hledá rutinu, kterou měl, dokud se nemusel starat o malýho. Dřív se všechno točilo kolem hokeje, měl jsem pravidelný spánek, a to teď nejde," říká hvězda NHL v rozhovoru pro deník Sport.

"Vždycky se modlím, aby malej už spal, když přijdu domů. Abych nemusel nic dělat," směje se Plekanec. "Ale jinak pomáhám manželce se vším. Přebaluju, koupu," vypočítává hokejista, jak přispívá k péči o synka.

Na světovém šampionátu ho při absenci jiných tradičních opor čeká role lídra týmu. "Zodpovědnosti se nezříkám, ale nic se pro mě nemění, snažím se hrát pořád stejně," řekl Plekanec Sportu.

Ve Švédsku si taky ale plánuje odpočinout. "Budu dospávat, co jsem zameškal," usmívá se. "Ne, určitě to nebude lehké od rodiny odjet, malej už přichází do stádia, kdy začíná reagovat, každým týdnem dělá nové věci, takže o dost přijdu," dodává láskyplně hokejový taťka.

Lucka přišla v doprovodu svého manžela, kapitána hokejové reprezentace
Lucka přišla v doprovodu svého manžela, kapitána hokejové reprezentace

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud