17. dubna 2012 • 16:15

Narozeninový šok: Kráska Šarapovová shodila blond hřívu!

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

ANKETA | Od doby, kdy světu naposledy kralovala tenisu Maria Šarapovová, uplynulo už hodně času. Půvabné rodačce z Nyaganu se však po světovém trůnu hodně stýská a ráda by se na něj vrátila. Zkrátit svou cestu na místo světové jedničky Maria dost možná už započala. A to rovnou hlavy. Dlouhý cop v podání ruské bojovnice je pryč.



Současná světová dvojka se po vážných problémech se zraněným ramenem dlouho snažila vrátit do světové elity. V minulé sezoně se jí to definitivně podařilo.

I když k cestě na absolutní vrchol jí stále jedna příčka chybí. Od letošního Australian Open patří primát královny běloruské dračici Viktorii Azarenkové.

Na rozjetou světovou jedničku zatím nemá ani Maria, a tak nastal čas na změny. Zvlášť, když trojnásobná grandslamová vítězka oslaví ve čtvrtek své pětadvacáté narozeniny.

Půvabná Ruska se tak rozhodla k radikální změně. Zatím ne ve své hře, ale ve vizáži. Světovou dvojku již po kurtu neuvidíte pobíhat s dlouhým blonďatým copem.

Nová vizáž ruské tenistkyFoto facebook.com

Maria totiž na svých facebookových stránkách zveřejnila fotografie, na kterých se fanouškům předvede s krátkými vlasy!

A samozřejmě Marii to sluší i v této variantě.  "Tak co tomu říkáte? Mně se to moc líbí," okomentovala svou novou vizáž Šarapovová.

Finalistka letošního Australian Open svůj sestřih změnila vůbec poprvé od doby, kdy se jako patnáctiletá teenagerka objevila na světovém okruhu.

Jak se jí bude dařit s krátkým účesem?  

Uhrančivý pohled ruské krasavice
Uhrančivý pohled ruské krasavice

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud