23. dubna 2012 • 12:10

Kadlece napadli chuligáni před přítelkyní: Dcera legendy Novotného v šoku!

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

PRVNÍ FOTO | Přítelkyně fotbalového reprezentanta Michala Kadlece Nicole prožila v sobotu v noci pořádný šok. Při odchodu z diskotéky v Kolíně nad Rýnem, kde slavili s ostatními spoluhráči vítězství Leverkusenu, je napadli dva chuligáni. Kadlec to odnesl zlomeným nosem.



Kadlec spolu s dcerou legendy fotbalové Sparty Jiřího Novotného v Kolíně nad Rýnem, který leží jen pár kilometrů od Leverkusenu, žijí. A v sobotu si tam prošli hodně nepříjemným zážitkem.

Po vítězství Leverkusenu nad Hoffenheimem 1:0 vyrazili hráči s partnerkami na diskotéku Ivory (Slonovina). Už tam se do nich naváželi chuligáni konkurenčního 1. FC Köln.

Když pak Kadlec s Nicole odcházeli ke stanovišti taxíků, došlo k jejich napadení. Kadlec se otočil a dostal ránu do nosu, ze kterého začal silně krvácet.

Německý Bild přinesl první fotku Michala Kadlece po útoku chuligánů Německý Bild přinesl první fotku Michala Kadlece po útoku chuligánůFoto Reprofoto Bild.de

"Byl jsem v šoku a přítelkyně taky. Něco takového se mi ještě nestalo. V Kolíně ani doma v Česku," uvedl český fotbalista, který musel zamířit do nemocnice.

Tam se v pondělí dopoledne také podrobil operaci zlomeného nosu.

Útočníky jsou podle německého Bildu dva známí násilníci, jeden z nich dokonce v roce 2010 dostal čtyřletý zákaz vstupu na všechny fotbalové zápasy v zemi.

Představitelé klubu z Kolína nad Rýnem se za incident omluvili, ačkoliv útočníci nebyli členy klubu.

Michal Kadlec a Niki Novotná: Pohoda na kubánské pláži
Michal Kadlec a Niki Novotná: Pohoda na kubánské pláži

Vstoupit do diskuse
3
Články odjinud


Články odjinud