30. května 2012 • 18:00

Pohodička šampiona F1 Häkkinena: Českou přítelkyni vyvezl na Riviéru

Autor: Petr Žaloudek
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pěkně nabitý víkend prožili Mika Häkkinen (43) a jeho česká přítelkyně Markéta Kromatová (33). Bývalý mistr světa formule 1 vzal maminku jejich roční dcery Elly na dvě přepychové akce, které hostila francouzská Riviéra.



Foto 

Mika s Markétou nejdříve zamířili do Monte Carla, kde se určitě víc líbilo dvojnásobnému šampionovi F1. O víkendu tu totiž probíhal nejnablýskanější závod královny motosportu.

„Jsem si celkem jistý, že by tu mohl vyhrát Raikkönen s lotusem,“ tipoval před závodem, ale sázkou na svého finského krajana se pěkně sekl. Kimi dojel až devátý.

To druhá akce, která byla rovněž s přívlastkem pro smetánku, se konala v nedalekém Cannes a víc se musela zamlouvat Markétě. Česko-finský pár se ukázal na červeném koberci tamního slavného filmového festivalu.

Poprvé před objektivem. Mika Häkkinen a jeho česká přítelkyně Markéta pózovali s dcerkou Ellou a psím přítelem Bennym.Foto ČTK

Stalo se tak při příležitosti promítání závěrečného filmu přehlídky, kterým bylo francouzské drama Therese Desqueyroux s Audrey Tautou (Amélie z Montmartru) v hlavní roli.

Häkkinen se s bývalou tanečnicí Markétou poprvé potkal před pěti lety na jedné párty a přeskočila mezi nimi tak žhavá jiskra, až se kvůli ní rozvedl s manželkou Erjou, s níž měl dvě děti.

Třetího potomka mu přivedla na svět už Markéta – v listopadu 2010 se v plzeňské porodnici narodila dcera Ella.

Mika Häkkinen se svojí českou přítelkyní
Mika Häkkinen  se svojí českou přítelkyní

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud