30. května 2012 • 17:15

Fotbalový internacionál Vízek (57) čeká dítě s mladičkou milenkou

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:1p. Bruins slaví postup! Pastrňák rozhodl v prodloužení
Jarolím: Překlenovací kouč, to lišák Koubek nemyslel vážně. Šádek je pojistka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Známý fotbalový glosátor Ladislav Vízek (57) dokáže vždycky překvapit. Bývalý reprezentant čeká dítě s mladičkou milenkou, rozvádět se svou dlouholetou manželkou se ovšem nehodlá. Uvedl to server super.cz.



"Zatím je to příliš čerstvé, proto to nikde neříkáme z obavy, aby bylo vše s plodem v pořádku a dítě bylo zdravé," přiznal Vízek. "To víte, že ta slečna je mladičká," nepopíral známý milovník piva a hezkých dívek.

Olympijský vítěz z Moskvy už je otcem syna Ladislava a dcery Pavlíny, která má za muže reprezentačního manažera Vladimíra Šmicra. Ten teď tedy může očekávat narození švagra či švagrové. "To jste v tom, ani nevíte jak," směje se Vízek v rozhovoru pro super.cz.

"Říkal jsem si, že život je hezkej a krásnej a tak jsem se tomu nebránil," dodával zvesela fotbalový šprýmař. Moc vybavovat se o svém vztahu ale nechtěl.

"Víte, já si hlavně myslím, že tohle lidi nemůže zajímat. Franta Vomáčka od nás z vesnice taky čeká dítě, ale o tom nikdo nepíše, nebo někde přejedou kočku a taky se o tom nikdo nedozví. Tak proč psát zrovna o mně?" řekl serveru tn.cz.

"Jestli mi někde spadly kalhoty a k něčemu došlo, to lidé přece vědět nepotřebují. Je zajímá kauza Rath a podobně, ne tohle," přihodil jednu ze svých průpovídek Ladislav Vízek.

Vzpěrač Ota Zaremba (vpravo) a Ladislav Vízek
Vzpěrač Ota Zaremba (vpravo) a Ladislav Vízek

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud