23. července 2012 • 04:00

FOTO: Hrůza! Milenci vylétli z tratě a uhořeli při italské rallye

Autor: Pavel Krejča
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Spali v jedné posteli, závodili ve stejném autě a také spolu zemřeli. Pilot Valerio Catelani (†37) a jeho navigátorka a partnerka Daniela Bertoneri (†34) uhořeli po nehodě v Rallye Citta di Lucca v Toskánsku!



K neštěstí došlo v noční zkoušce po čtvrté hodině ráno. Vůz Peugeot 207 S2000 se ocitl v levotočivé zatáčce mimo trať, po nárazu do zdi uvízl v jámě hned vedle vozovky a vzápětí se vzňal.

Posádka zůstala uvězněna uvnitř a přes okamžitý zásah záchranářů i posádek s hasicími přístroji se ji nepodařilo vyprostit.

„V tuhle chvíli však nevíme, jestli byla příčinou nehody velká rychlost, technická závada, nebo srdeční příhoda pilota. Brzdná dráha totiž byla velmi malá. Auto jelo nepochopitelným směrem. Náš žal je obrovský,“ řekl Pierangelo Brogi, prezident organizačního výboru.

Do této díry zapadl havarovaný vůz a vzňal seFoto Repro corrieretv

Plameny z hořícího vozu šlehaly až do výše čtyř metrů, když přijely za pár minut sanitky a oheň se podařilo uhasit, našli záchranáři bohužel jen dvě mrtvá ohořelá těla.

Tragédie je o to horší, že Valerio s Danielou si plánovali společnou budoucnost. V městečku Forte dei Marmi provozovali bar, aby si na rallye vydělali peníze. Jejich vášeň pro rychlá auta se jim nakonec stala osudnou.

Z Peugeotu 207 S2000 zbyl jen ohořelý vrak
Z Peugeotu 207 S2000 zbyl jen ohořelý vrak

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud