18. března 2013 • 01:20

Charitativní akce! Je tu druhý ročník Koncertu pro Andromédu

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Děláte si program akcí, které by vám v březnu rozhodně neměly uniknout? Pak by na vašem seznamu neměl chybět ani druhý ročník Koncertu pro Andromédu, který pořádá fotbalový tým plný populárních osobností Real Top Praha ve spolupráci se Společenstvím Androméda. Tolik známých tváří pohromadě jen tak neuvidíte, to si můžete být jistí. Hvězdy Realu Top Praha jste zvyklí vídat, jak se většinou prohání na zelených trávnících a rozdávají fotbalovou radost.



Nyní však máte možnost některé z nich vidět naživo v záři reflektorů na podiu. Kamil Střihavka, jehož kapela Leaders bude doprovázet celým večerem, Vojta Dyk, Ota Balage, ale také Bára Basiková, Aleš Brichta, Matěj Ruppert, Bohouš Josef, Kryštof Michal (Support Lesbiens) nebo jazzová zpěvačka Zeurítia. Právě tyto hvězdy vás budou celý večer v pražské Retro Music Hall v pondělí 18. března bavit.

Můžete se také těšit na bohatou tombolu. Následně se bude konat také afterparty. „Velké poděkování patří opět všem, kteří se na pořádání této akce podíleli. To největší ale patří všem učinkujícím, kteří vystoupí bez nároku na honorář, zvláště pak Kamilu Střihavkovi, který zcela zdarma zařizuje celou produkci koncertu“, doplňuje Alexandr Smita, zakladatel týmu Real Top Praha.

Výtěžek celé akce je určen na podporu výstavby domova sv. Kryštofa pro seniory, který vyroste ve Velké Chmelištné na Rakovnicku, a který realizuje Společenství Androméda. Přijďte se pobavit, zaposlouchat se do písní hvězd dnešní scény a zároveň podpořit dobrou věc. Vstupenky jsou k dostání v předprodeji v síti Ticketstream.

Dnes vás čeká druhý ročník Koncertu pro Andromédu, který pořádá Real Top Praha Dnes vás čeká druhý ročník Koncertu pro Andromédu, který pořádá Real Top PrahaFoto spo

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud